Bardzo ładna ta twoja beemka Pablo -Mogę tylko pogratulować,nieźle wypolerowany silnik,musiało cię to kosztować wiele pracy żeby doprowadzić go do takiego wspaniałego wyglądu.
Ps.Moja na gazie też osiąga bez problemu taka prędkość,chociaż nie próbowałem z 4 osobami . 8)
_________________ Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.
a jakie masz labrador spalanie i jaką instalację, bo mija pali .... ech nawet nie chce mis się sprawdzać, ale za dużo
Mam instalacje sekwencyjną DIEGO ,wtryski Matrixa, reduktor KME Gold a co do spalania w mieście pali około 13 przy normalnej jeździe (z włączoną klimatyzacją) przy bardziej energicznej w mieście pali 14.5-15 a na trasie przy prędkościach od 140 do 180 pali 12 litrów ,a 9.5 przy predkości na trasie 80-120.Acha silnik to M52B25 2.5 Vanos 24V 170KM, a opony 225/50/R16.
_________________ Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.
khem widze że masz podobny rekord prędkości ja to samo 230km/h ale niestety nie BMW, jechałem Alfa GTV 2.0TS 155PS benzyna korwa uczucie jest zajebiste ale dzwonik przy tej prędkości to tylko wyłączenie monitora hehe . Pozdrawiam bardzo ładna niedługo moją wrzucam na forum do oglądnięcia 8)
furka świetna, ładne RSLki, barany. Zastanawia mnie gdzie się podział jeden reflektor Czyżbyś poprawiał dolot
A co do tej ostatniej fotki to chyba jest norma w 2,5L bo ja tyleż samo miałem na zegarach w 4 os. + full balast w kufrze na zwykłym LPG (na korbe )
Witaj pablo .. autko piekne no i stra tez niekiepska ) czy to fan bmw w ciele kobiety ? czy tylko przypadkowy kierowca Przekaz jej pozdrowienia ode mnie PS duzo ma nakrecone km ta bawarka
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Ma prawie 280 tys. To Piotrus napisz do mnie meila drift@poczta.fm bo mam pytanko do Ciebie! Dzieki za opinie chopaki! A siostra.... najlepsze jest to ze lubi becie, lubi sie scigac i uczy driftowac i naprawde niezle daje sobie rade zreszta wezme ja kiedys na jakis spot lub zlot, zobaczycie co znaczy wychowanie ze starszym zboczonym na punkcie motoryzacji bratem Pozdro
Ja nawet dodam ze takich kobiet brakuje tu na forum .. moze i ona by sie zalogowala co Hmmm dlaczego z tym pomyslem aby ja zabrac gdzies na spocik nie wyskoczyles wczesniej co przeciez mogla jechac do tarnowa .. tam by byla pod dobra opieka nowa kobieca twarz na zlocie to cos pieknego ale piekna kobieta potrafiaca dobrze jedzic to juz jest prawdziwy unikat Pozdrowienia i mam nadzieje do zobaczenia
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW