kekeke
dzis pojechal znajomy do helmutowni i ma mi kupic 325 !
dokladnie czy cos znalazl czy nie bede wiedzial w srode wiec teraz tylko czekam
uuuuuuuułaaaaa nie moge sie juz doczekac
hehe
pozdro siedemset mam nadzieje ze to juz ostatni tydzien tego tematu
no zamalowac malysza i bedzie git
ale cena chora ale mozna sobie na raty wziasc
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62992008
prtzeczytajcie opis
PO MAŁYM DEFEKCIE - pozniej jest - FACHOWO NAZYWAJĄC CAŁA CWIARTKA, dalej - został lekko uszkodzony dach, ale podczas wyciągania wróci na swoje miejsce - CZAD KOMANDO NORMALNIE
Wysany: 2005-09-05, 00:46
siema Urbi moj szwagier ma e30 sedan 1.8 do sprzedania grafitowy kolor na alu 15 bbs, sport kier skorzana, z gazem, nie pamietam dokladnie ale chyba 88,czy 89 rok juz na szerokiej lampie,blotnik do poprawki bo ktos zalozyl wloski zamiennik i rdza wychodzi, ale mysle ze za 4 tysie bys ja wyjal,nie mam teraz fotek ale luk325 jest ze mna w kontakcie mozecie obejrzec
narazie cisza na morzu
zaraz powinien wrocic tato z trasy i bedziemy dzwonic do tego kolesia co pojechal do helmutowni czy aby nic nie znalazl ...
pozdrawiam i jak tylko cos bede wiedzial ... juz nie mowie nawet ze co bede mial to odrazu bede pisal !
Urbi ty sie z zakupem tego auta to pier... jak matka z łobuzem
Ile to filozofii poszukac, pojechac i kupic rozumiem jak bys chcial kupic BMW 325ix Touring w full max wypas wersji ale 325 i 318is jest duzo trzeba tylko chciec
W UK mozna znalesc is'a z 450Ł + przekladka kiery i oplaty
Ja jak znalazlem 520i to mimo iz wyposazenia ona nie ma to jechalem po nia od razu (460km) bo dobra cena sie trafila, a że miala blotnik wgiety... pikuś.
Proponuje nie wybrzydzac bo potem mozna zalowac
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86