tak, ta jest warta zainteresowania.źle nie wygląda. Recaro Sport w środku - czyli rodzynek (ja mam zwykłe recaro na przykład ), ciekawe jak mechanika itp.
Pojechałbym na Twoim miejscu ją zobaczyć.
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-09-02, 14:18
...i światło nad tylnym prawym kołem tak się odbija na lakierze, że szpachla może mieć tam nieziemskie pokłady
... i nic o przebiegu - czyżby sprzedający nie chciał straszyć klientów, czy tylko zapomniał
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2005-09-02, 14:26, w caoci zmieniany 1 raz
strach cos mowic ale wyglada na zlochana - menel pokazywales ja jakies 3 strony wczesniej (w ogole moj temat bije wszelkie forumowe rekordy - przewidziane sa za to jakies bonusy )
mysle teraz nad tym 320 bo ponoc jest w bardzo dobrym stanie, w sordku zadbana itd itd .. ale to jest dalej 2,0 - fakt faktem juz 6 cylindrow ale to jakby nie to 8)
ma jakies tam audio profi jeszce dodatkowo - jesli bedzie faktycznie w git stanie to pchac sie w 2,0 ?
pozdro pincet
Cytat:
A OTWOCK CI WIELKOPAŃSKO MIESZCZAŃŃSKO WYBACZA
uff kamien z serca przynajmniej nie beda za mna podwarszawscy dresiarze ganiac 8) 8)
Wysany: 2005-09-02, 14:28
tylny?
to wszystko można wymienić silnik, zawieszenie, karoserię
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-09-02, 14:39
no ale jeden blotnik w szpachli to nic..tak jak powiedzial lukasz,nie znajdzie sie nie bitej.poza tym cena 5900 tez jest lokiej. ja zauwazylem tam tylna lewa lampe odstajaca..bez gazu to i silnik troche zdrowszy..chyba jak nie zakatowany..lukas ja wkleil gdzies i napisal ze dlugo sie sprzedaje.
no ale jak bedziemy tak gdybac i jechac po kazdej 325 to urbi chyba na rowerze se pojezdzi
jesli bedzie faktycznie w git stanie to pchac sie w 2,0 ?
Ja nie powiem zlego zdania o 320. Jezdzilem ponad rok, i gdybym jej nie skasowal to nadal bym jezdzil i byl z niej zadowolony. Moze jest slaba w porownaniu do 2,5, ale do wiekszosci shitu jezdzacego po naszych drogach juz nie. Jezdzi sie tym calkiem przyjemnie, dzwiek jest miodzio, a dziura w ciagu (wcale nie taka straszna) powoduje ze samochod wydaje sie brutalniejszy niz jest w rzeczywistosci. Do sprawnego wyprzedzania wystarczy, wiekszosc leszczy w golfach itp tez objedziesz. Chyba ze zagazujesz - 320 zaczyna dobrze ciagnac od ok 4000, a na gazie na wysokich obrotach najbardziej czuc strate mocy. Koszty nizsze (oc, spalanie niby podobne ale tez troche mniejsze) niz 325, pozatym latwiej znalesc niezakatowana. 320 nie jest zle, po prostu 325 jest lepsze. Gdybym mial do wyboru 320 i 325 w tym samym stanie i za ta sama kase to wybral bym 325, ale jesli stan tej 320 jest taki jak mowisz to bym ja lyknal.
Chyba ze ma byc max power i nic poza tym sie nie liczy, wtedy wybor jest rzeczywiscie prosty.
ja sie tak zastanawiam co wkoncu urbi kupi bo na poczatku mialo byc 318i lub 318is,teraz 325:Dciekaw jestem na czym sie skonczy moze jakas ankiete trzeba zrobic pozdro
urbi ja bym na twoim miejscu szukal 2.5 bo pojezdzisz troche np 2.0 i ci malo bedzie wiec lepiej poczekac i kupic 2.5takie moje zdanie pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-09-02, 18:04
idzie zima to 325 IX sie przyda 8) ...tylko zalezy co kto lubi...mozna troche pogrzebac i odczepic (przerobic) przedni naped.na sr forum jest koles ktory tak zrobil i nie narzeka...(oczywiscie fachowo a nie lamersko )
Ta się podejżanie długo sprzedaje, wygląda jakby nie była długo jeżdżona. W dodatku brudna. Parchacz!
Tamta z białą skórą 4x4 zdjęcia są skrajnie niewyraźne. Git kołpaczki tak samo chyba "poszukiwane" jak 4x4. Jakieś coś na progi przyklejone, prawdopodobnie pod spodem może już nic nie być. A jak tam nie ma to i tylne błotniki pewnie też się kończą... Blacharka pewnie +1200zł
Coś długo szukasz, przyznaj się, szukasz z przednim napędem?
A tak na poważnie to wybrzydzaj wybrzydzaj, to dobre podejście!!!
Pasztety na bok!! Czekaj na miłość od pierwszego wejżenia, ja jak moją już z daleka zobaczyłem, to wiedziałem że to jest to (przy dobrej cenie oczywiście)
ta dodatki wnetrza od m3 ciekawe co on tam ma od m3 chyba znaczek se m3 naklejil denerwoja mnie tacy sprzedawcy ale tak z wygladu to nawet ladnie sie prezentuje pozdro
urbi szukaj 2.5
gg 4521730
tel 607254606
bardzo ladne 2.0 w gazie ... i ze szpera
jedyne co gasi to to cena coprawda do negocjacji ... ale jak jest naprawde w takim stanie jak pisze to duzo nie zrzuci . mozesz zadzwonic spytac
ta siedzeniami zuka jest ladna ciekawe jak silnik ostatnia tez niczego sobie tylko jak dobze widzialem na ktoryms zdjenciuu turasaaa i ta z dvd tez spoko pozdro
gg 4521730
tel 607254606
Go
Wysany: 2005-09-03, 10:05
Wreszcie mądrze gadasz Urbi.. ale muszisz się liczyć że jak pojedziesz z ogłoszenia na autoscoucie to na 90% tego auta już nie bedzie, albo okaże się że to jakaś lipa i turek bedzie Ci chciał sprzedać Mazdę 323F
... skoncentruj sie tylko na ebayu i dogaduj sie przed zakonczeniem aukcji!! nie czekaj do końca, bo trafiaja sie jelenie którzy napalą się na auto i podbijaja strasznie ceny..
P.S. jak wrócisz od Helmutów to nie pokazuj się na forum bez auta