radom - wwa = puszczasz kierownice i jedziesz ... PORAZKA !!!! jechalem na 185 jakis giga profil i rzucalo kierownica ..... blee
po miescie (nie jest wielkie ) omijam juz wszystkie dziury (jesli o jakiejs nie zapomne) bo znam je po prostu na pamiec ... utyka w pamieci po malym DUP DUP
Wg mnie e30 im bliżej ziemi tym dużo dużo ładniej a na seryjnym zawieszeniu co by z nią nie robić nie będzie mi się podobała
Tak jak napisął pułkownik ponarzekać ludzka rzecz. Ja tam spawam osłone na miske i jeszcze obniżam
Cóż, na te pochwały gleby mogę oczywiście prześmiewczo stwierdzić " i tak Was wyprzedzę" 8)
Ja tylko tak żarcikiem, zeby nie było, że taki kozak ze mnie.
Nawet gleba musi mieć swoje granice.
Ja jestem zwolennikiem złotego środka, a to dlatego, że samochód nie słuzy mi do jazdy po torze, jako drugi wóz, ale raczej do wszystkiego (oprócz wożenia pralki, ziemniaków itp. - co w cupeccie srednio mozliwe) - czasem trzeba wjechać do lasu , czasem nad rzekę wyrzucić śmieci , czasem na działkę po dołach i wtedy ja sobie jade spokojnie na II,III biegu, a Wy popylacie na jedyneczce 2 km/h 8)
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-08-25, 12:57
Cytat:
czasem nad rzekę wyrzucić śmieci
gdyby to kiedyś była prawda, to .... to niech Ci się ten silnik zatrze nad ta rzeką - odechce Ci się głupich żartów - strasznie mnie rozgniewałeś
I dlatego wolę już jak buja - polecam Wartburga - nadwozie z pół metra nad ziemią, a tylna kanapa na sprężynach . Wjedzie wszędzie, będzie Kocicom wygodnie, a śpiący policjanci mogą mu natrukać
Jasiu poszedł z Małgosia do parku, zbierało się, że to będzie ich pierwszy raz....
Siedli na ławeczce, Jasiu tak się chciał wykazać, że w tym pośpiechu włożył w dziurę po sęku, zamiast....
Słyszy od Małgosi:
- JASIU!!!! RŻNIESZ W DECHĘ!!!!
- SIE WIEEE!!!! FACHURA!!! - odkrzyknął sapiący Jasiu
Za tą kocicę Łukasz to chyba sobie porozmawiamy... a jak nadal będziesz gadał to zabiorę Cię nad Świder, wieczorkiem.... na wycieczkę... i na glebe....
Wiadomo jak są doły po 20-30 i 40 cm nawet, to sie kazdy zawiesi nawet I wcelenie BOREWICZA, z gleba trzeba umiec jezdzic tak jak mowi MENEL- a to niestety wymaga czasu i mozolnej pracy...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!