Powitanko
Poszukuję kogoś to chciałby mi pożyczyć G-Techa bym mógł sprawdzić moje BMW 520i i BMW "315" w Wawie
Oczywiście odwdzięcze się jakimś piwkiem czy czyś
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
A ja widziałem tego G-Tech'a w Borsku...
Yoshi... popytaj, a napewno się znajdzie...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
czy ktos w Wawie ma G-techa
chcialbym sobie sprawdzic dwie Buffemki
1. 520i 01/94 seria
2. 315 02/82 odbiega od normy
dajcie jakiegos znaka bo nie wierze, ze w Wawie nikt nie mam G-tech'a
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
nie okresliłeś sie yoshi, pytałes o warszawe to Ci napisałem
A gtech i tak oszukuje, wiec nie ma co sie podniecać. Jest jeden klubowy, ale gdzies pojechał na urlop chyba jesli sie nie mylę.
A co do Gtecha to tak wiele zalezy od wszelkich ustawień, że wyniki są średnio wymierne. Te same samochody, z tymi samymi silnikami, w tym samym stanie technicznym osiagaja rózne wyniki.
no dobra
nie rozwijajmy tematu jaki to G-Tech jest niedokładny, chodzi mi o 2 pomiary i tyle w kewstii informacyjnej wiec prosilbym o skupienie sie na temacie, kto go ma i moze pozyczyc
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86