Patrząc przez pryzmat słońca i soczewke czasu biorąc pod uwage pesymistyczne nastawienie ludzi do wszelkiego rodzaju piękna stwierdzam iż wszyscy użytkownicy tego forum są ładni 8)
Nie gadaj Rafał, że To Twoi kumple, bo ostatnio na dysce dostałeś od Zbycha i Wojtasa w ryło za Ilonę!!!! Bo się do niej bezczelnie podwalałeś i łapałeś za cycki przy ludziach!
A w ogóle Ilona jest moja kiedy chcem.
Nie gadaj Rafał, że To Twoi kumple, bo ostatnio na dysce dostałeś od Zbycha i Wojtasa w ryło za Ilonę!!!! Bo się do niej bezczelnie podwalałeś i łapałeś za cycki przy ludziach!
a mi powiedział, że dyfrem się uderzył....
dzięki Łukasz za informacje....
skoro Rafał łapał ją bezczelnie za cycki to mnie za moje już nie złapie....
Ja wysłałam do Darco kilka zdjęć dziewczyn, zrobione na ostatnim zlocie w Toruniu przez Henry'ego, ale nie wiem czy otrzymał? Jeżeli dostał przesyłkę, to piszcie do niego niech nie blokuje zdjęć, tylko wrzuci na forum.
Pozdrowienia i całuski - M.
_________________ Nothing else matters!
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-08-09, 11:37
Mariola no nie...........ja Tu drażnie chłopaków .....a TY z mostu .DOBRA DAM WAM CZEGO CHCECIE! .PIEKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIHIHIHI
Mirus
Miruś!
Bez nerwów! Na tych zdjęciach..................... nie ma golizny!!!!!!
Są tylko piękne nasze dziewczyny, które dały się namówić na fotki.
Żałuję, że nie wszystkie. Może w Tarnowie zrobimy coś więcej?????
Ja wysłałam do Darco kilka zdjęć dziewczyn, zrobione na ostatnim zlocie w Toruniu przez Henry'ego, ale nie wiem czy otrzymał? Jeżeli dostał przesyłkę, to piszcie do niego niech nie blokuje zdjęć, tylko wrzuci na forum.
Ja mam te zdjecia obiecuje ze jak tylko bede miał chwilke czasu to je zeskanuje i wrzuce tutaj jakims sposobem.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.