_________________ BIAŁE MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-08-01, 11:50
to ja Wam wtedy zniszcze Allegro!!!!!!!!!!! i gdzie bedziecie szukać fajnych rzeczy do niuniek:) .....Dziekuje Hamann...jeden słodki komplemencik!
W Borsku robie ci sniadanie......tylko nie jajówe, bo nie umiem to jest za trudne:) te całe gotowanie to jakies nieporozumienie:)
Miruś
Wydaję mi się że Mirra coś tu ukrywa... przecież jest temat gołe Baby;)
Czy imię Mira pochodzi od Miriam?
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-08-01, 16:22
no ten wasz temat gołe baby jest boski!!!!!!!!!!!!!!tak wam szybko wpadł w oko jak szybko wypadł!
ps. dziekuje Hamann, sniadanie masz gwarantowane!
Panie Kocie .... Mira to inaczej Miroslawa...pochodzi z Bałkanów. chyba pan wie gdzie sa Bałkany? boz tego co ja wiem, to na pewno nie W USA
hehehhe Korzuch te kólko to mi nie pomogło te babole tylko darły ryja ze jajówe przypalam:) bez sensu!!!!!!!!
Miruś
Wydaję mi się że Mirra coś tu ukrywa... przecież jest temat gołe Baby;)
Czy imię Mira pochodzi od Miriam?
Yo!
bez przesady mirka to prawdziwa kobieta a pan kot ma chyba złe skojarzenia napisz chłopie moze stało sie cos i niechcesz nam o tym powiedziec
pozdro
Kurcze ja tu wam rzucam argument zebyscie chcieli sie przekonać że tak nie jest (fotki) , ale widze że nie podłapaliście;)
Widzę że Mój dzisiejszy żarcik nie został podłapany:(
Chyba za dużo TV się naoglądałem;) pozdórwka:)
O ja, co za zakręcony topic Mira powinna przesłać swoje foty tym, którzy NIE byli na zlocie (np mnie ) Coby każdy wiedział jak wygląda. Zresztą, powinien być temat na forum ze zdjęciami kobiet, które korzystają z naszego forum.
dokladnie ja tez nie bylem na zlocie i nie wiem moze sie Mira zmienila ) nie widzialem jej wieki .... a moze zobacze jakies szczegoliki o ktorych nie mam pojecia jestem za fotami na allegro i w sieci na kazdej stronie .. pozdro...
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Łukasz....juz nie gnij slupka:)....post był dla zartu a zamiast wesołego tonu robi sie niesmaczny:) a nie oto nam chodziło z Korzuchem, widac kto nie załapał zartu:)....jutro post zniknie.....Korzuch sorry
Miruś
kiedys byl pomysl zebysmy sie podpisali na wspolnym zdjeciu who is who, to moze na zamknietym forum zamiesci kazdy swoje w miare aktualne foto(albo niekoniecznie aktualne) i bedzie sie mozna posmiac i blizej poznac