pozycja 2- nie dzialaly by wszystkie lub tez jedna ze stron zaleznie od instalacji
pozycja 3- patrz pozycja 2
pro-pozycja sprawdz dokladnie czy dochodz prad do kierunku jezeli tak to sprawdz styki w samym kierunkowskazie byc moze sa zaśniedziale i zarówka nie ma styku jezeli nie to prawdopodobnie masz przerwe na kablu
pozycja 2- nie dzialaly by wszystkie lub tez jedna ze stron zaleznie od instalacji
pozycja 3- patrz pozycja 2
pro-pozycja sprawdz dokladnie czy dochodz prad do kierunku jezeli tak to sprawdz styki w samym kierunkowskazie byc moze sa zaśniedziale i zarówka nie ma styku jezeli nie to prawdopodobnie masz przerwe na kablu
Zgadzam się z przedmówcą. Sprawdź po prostu styki w gnieździe żarówki. Ja ten temat przerabiałem nie dalej niż dwa dni temu. Podgięcie i poczyszczenie styków rozwiązało sprawę
_________________ Raz się żyje, a co to za życie bez BEEMKI...
zarowka wyglada na cala... czy swieci, ale nie w tym kierunkowskazie?
zarowka moze wygladac na cala, ale nie musi dzialac. no ale to pewnie juz sprawdzales przy uzyciu dzialajacej zarowki
_________________ E30 325e
naprawiać, czy ściągnąć taką samą z niemiec?
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-07-21, 21:00
a jak działa drugi kierunkowskaz - normalnie czy 2x szybciej?
poza tym to tylko kierunkowskaz - nie ma się co tak emocjonować - wyluzuj....nawet nie chcę myśleć co byś napisał, gdyby stało sie cos na prawdę poważnego
pozdro