Rogas moja bawarka tez jest na mamuske i na mnie nie ma sie co lamac znizek nie milem wiec dltego tak jest... a ganiam jeszcze taka mala torpeda Daewo Ticko 800 poj. z instalacja lpg!!! pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Taki sam powód był u mnie. Ale i mi to nie przeszkadza. Jest jakiś sponsor
Cytat:
dobrze odczytałem?? hajabą?? to ten taki szybki komarek?? Wink Wink to siostra pewnie wolna też nie jest Wink Laughing
Hajaba to że taki polsko- wloski wynalazek czyli Polski fiat 125p (znany jako duzy fiat). widac ze masz daleko do stron pulawskich 8) 8) A siostra sie hajta niedlugo.. a ta hajaba to niezle jezdzi.. nawet jechala 150 zaraz po zakupie..ja nia najszybciej 140.. zla droga byla
_________________ Kuba
już nie Mczy.
Jawor [Usunity]
Wysany: 2005-07-13, 10:29
No ja oprocz posiadanej obecnie beemki przygotowywanej pod 335i .... ( 323i E30 ) posiadam jeszcze Poloneza 1500 pali 8l gazu po trasie i 10 po miescie..przez co jest oszczedny, oprocz tego poruszam sie czesciej niż Poldkiem Fiatem Punto z 1998r rodziców
bogumił [Usunity]
Wysany: 2005-07-13, 10:33
Hajaba.. .. dobre....słyszałem ze mówią jeszcze- kredens i żyleta na duże fiaty A ja poza beemką ujeżdzam Wsk 125 bez rejestracji rocznik 83... jeszcze pół roku temu miała plombę na silniku Pozdrawiam
Ja miałem jeszcze w kwietniu mondeo 96 1.6, 90km, ale znowu zajeździłem (15-16l/100km + 2l oil /miesiąc) i wstawiłem do wiaty - służbowe... i wziąłem fiata Uno w najlepszej wersji VAN, 1litr , strumienica i wogóle niezle po mieście śmiga, pozatym 150km/h leci;) acha pali przy mojej nodze 7 litrów;)
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-07-13, 13:45
to ja chyba nie bede wymieniac czym ja pupe woże( szoferuf mam)...bo by zabrakło liniijek...hehehheh.....obecnie najciekawsze to subaru wrx impreza....no i nowe Bmw 7 oraz mase innych autek....za duzo tych autek...ale najfajniesze to płetwy w basenie ......wiecie w ile robie jedna dlusgosc?Otylia mi nie robi:D...hihihi...
ps. Slawo twoja maleńka to ma furaka jak ja cie moge...Ty nie narzekaj tatuś....jest fajnieszy niż Twój .....boski!!!!!!!
Miruś
90% jazd odbywam moja bercia, ale czasem zdaza mi sie prowadzic potwora mojej pani: Opel Kadett 1.3 LPG '85 z zarznietym silnikiem, na ktory w zeszlym tygodniu zapadl wyrok: zlomowanie. Kazda jazda nim to traumatyczne przezycie
obecnie pierwsze auto to E-30 320 a w częściach E-30 316 teraz jest drugim
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
hehe teraz hym pierwsza beta ... e21 ... wczesniej 126p mamusi jak dla mnie to nie ma lepszego auta na miasto gdyby nie paliło 8l hehe no i skoda octavia 1.9 tdi ale to to hym 4.5l/100 to tak srednio w normie
to to prawie ma szanse doganiac moją bete 280nm hehe
jedąc 10km z predkoscią około 220km/h to tak jak bym przejechał 100km normalnie zdarza sie ze pokazuje ponad 100l na 100 w tym smiesznym komputerku
hmmm
jeszcze do niedawna jezdzilem e30 318i - niestety musialem sie z nia rozstac
na dzialce stoi jeszcze e30 316i ktore powoli rozkladam na czesci
przewaznie jezdze e30 324td ale stoi jeszcze sierra 1.6 laser ktora zostala mi po ojcu i raczej ja odpalam niz jezdze chociaz zdarza mi sie zrobic nia jakies 3-5 km tygodniowo tak dla rozjezdzenia
a poza tym to jezdzilem jeszcze e30 320i kolegi jak nie mial prawka
a ostatnio szalalem troszke e39 525 chrzesnego bo ktos musial mu pokazac co to autko potrafi
a wiec jak widac to raczej BMW, becouse BMW RULEZZZZZZZZZZZZZ
_________________ Artur - Klubowicz
arczi@beemka-klub.pl ; gg:813334 ; skype: arczi_bmw
e30 316i i e30 318i - rozbite
e30 324td i e36 316i - niestety sprzedane
obecnie bez autka
Drugie auto (czyli) żony Renault Megane kombi 1,6.
Ale przyjemność z jazdy odczuwam tylko w BWM. Tamtym
czasami przemieszczam się tylko z punktu A do punktu B.
Ani BMW ani Renault nie są zagazowane 8)
A ja nie mam bety tylko smigam BIG LOUIE'M. Widoczny na zdjeciu obok. Wolny jak diabli, turbina gwizdze zajechana ale 120 lata 8) No i najwazniesze nikt nie wymusza pierszenstwa
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
pasjonat [Usunity]
Wysany: 2005-12-17, 20:05
Witam. Ja kiedy nie pomykam moja E39, dosiadam nieraz samochod staruszka ( mały fiat ). To jak powrot do ery łupanej.
Pozdrawiam
W moim posiadaniu jest aktualnie BMW E34 m20b25 i Ford Sierra 2.0 dohc, czasem tez jezdze samochodem ojca Citroen Xsara i samochodem dziewczyny daewoo matiz ale zdazaly sie tez takie wynalazki jak rajdowa skoda felicia A6, albo Star 1142.
a ja do czego bym nie wsiadl w myslach mam stanowisko pracy w BMW ... dzis jezdzilem honda civic z 96 roku ...czuc ze jest jakos tak miekko .... to nic nie jest pod reka, siedzi sie jak w tirze wysoko a za kazdym razem jak chcialem zmienic bieg musialem szukac lewarka ... poracha na max ! to samo jest z peugeotem 206 mojej siostrzyczki ... fajne autko ale dla kobiety !
beemfu is de best
jezdzilem civacami kilkoma i siedzi sie w nich raczej na podlodze a nie jak w tirze.... moze Twoje bmw ma fotel bezposrednio do podlogi zamontowany, albo w civic-u siedziales na 5 poduszkach....