Wysany: 2005-07-10, 22:08 Podziekowania dla DARCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
było tak jak pisał Worek. niestety doszła do tego chłodnica i wentylator
Wielkie podziekowania dla DARCO !
Prosto po egzaminie cisnął do mnie w nocy 200 kilosów z chłodnicą a nastepnego dnia miał rano egzamin!!!
Jeszcze raz wielkie dzieki DARCO !
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-07-10, 22:16
no ładnie - co klub, to klub - przykład idzie z góry - jestem pod wrażeniem
SOS czy ktoś tu mówi o jedzonku ............ a tak na poważnie to jestem w letkim szoku, RESPECT
niech się komuś w mojej okolicy też spsuje autko bo kce też medal od Korzucha !!!
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
dwa razy kupowałem juz od Darca częsci i sie nie zawiodłem - dobrze zapakowane, szybka wysyłka i konkurencyjne ceny - PORZĄDNA FIRMA. Pozdrawiam
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
No fakt darco sie maxymalnie wykazal ... ale klubowe S.O.S do niczego sie nie przydalo .. nie ma co sie oszukiwac jest poprostu denne ... nikt powtarzm nikt !!! Z KLUBU NIE ZADZWONIL DO KOKO NIE ZAPYTAL CO JAK I GDZIE I CZY JAKAS POMOC JEST JESZCZE POTREBNA zareagowal tylko darco nie zyjmy w obludzie prawda jest taka ze panuje znieczulica maxymalna ... oki nie bede sie tu rozpisywal .. popieram sos ale reakcje klubu sa zerowe .. pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
nie przesadzaj, gdyby to się stało w mojej okolicy i dysponował bym częściami lub trzeba by było gdzieś kogoś sholowaćto napewno bym udzielił pomocy, jesteś też z WLKP i napewno byś postąpił tak samo
bez urazy i pozdro
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
nikt powtarzm nikt !!! Z KLUBU NIE ZADZWONIL DO KOKO NIE ZAPYTAL CO JAK I GDZIE I CZY JAKAS POMOC JEST JESZCZE POTREBNA
Mysle ze z klubowa pomoca wcale nie jest zle, przynajmniej ja sie nie zawiodlem, na pomoc kilku osob moglem liczyc. Odpowiedz sobie na pytanie ilu z nas mieszka w tej okolicy, a ilu z tych ktorzy mieszkaja posiada zapasowe poduszki akurat do M20B20. Poza tym post byl na klubowym, wiec nie wszyscy mogli go przeczytac. Inna sprawa, ze post zatytulowany "pilnie potrzebna pomoc" otwarto tylko 41 razy... Gdyby to bylo w okolicy trojmiasta to bym sie odezwal czy chociaz holowanie nie potrzebne. Jak widze przy drodze beemke na awaryjnych to zawsze staje, chociaz czasami to srednio madre, np ostatnio: polnoc, poza miastem, sam w aucie