ale na forum nie pisalem ze stawiam ja od 2 tyg. na Goclawiu...
Menel po jakim czasie zadzwonili po okup i ile chcieli ??
Jak do mnie zadzwonia to pozycze od kogos i zaplace bo to zawsze taniej niz kupic druga...
pozdrawiam
Jak do mnie zadzwonia to pozycze od kogos i zaplace bo to zawsze taniej niz kupic druga...
pozdrawiam
no i po co na forum piszesz takie zeczy?????
zastanow sie
jak ja napisalem ze nagroda albo wykupka to mialem kilkanascie telefonow o wykupke ale jak zapytalem co jest w schowku albo o inne zeczy chcarakterystyczne to rozmowa sie konczyla...
Dreszcze mi przechodzą jak to czytam, człowiek niekiedy wychodzi prawie z siebie żeby odłożyć troche na auto, kupuje wkońcu i mu zabierają.... Współczucia dla wszystkich którzy stracili swoje autka, chociaż ten świat jest zakręcony i chwilami niezrozumiały to wieże że jest jakaś sprawiedliwość .....
moze moją odzyskali.... byloby dobrze
jutro musze skoczyc na komende i zapytac....
nie wiecie jak to wyglada jesli odzyskali kilka e30 to skad beda wiedzieli ze jedna jest akurat moja ? pojade z nimi na parking i bede musial rozpoznac ? (z tym bym problemu nie mial) i tak pewnie stoi z przebitymi numerami wiec jeszcze policja bedzie musiala mi nabic moje numery chyba ? nie wiecie jak to wyglada ?
Proszę... Kuba... zejdz na ziemie. Policja ci nic nie nabije ! Chyba że guza jak będziesz zbyt ciekawski, i nie będą jezdzili z toba po parkingach, czy to aby nie twoja tam stoui. Oni to olewają. jak ustala, wezwa, wydadzą. I tyle niestety Wogóle niewiele się od nich dowiesz. A jedynym organem uprawnionym do nabijania numerów jest okręgowa stacja kontroli pojazdów. I to na wniosek wydziału komunikacji. Ten z kolei na wniosek Twój lub policji, ale po ocenie rzeczoznawcy. Zresztą wątpie by Ci juz nr. przebili. Powodzenia !
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae