wyglada bajerancko tylko i wylacznie dlatego ze ma zalane do pelna
Nie o to mi chodzi Ciekawe czy faktycznie zamknie szfę... nie chodzi mi o real, bo w rzeczywistosc to temu motorkowi do tego mocy brakuje, ale o to czy faktycznie wskazówka zrobi te niemal 360 stopni...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
brakuje chyba nie brakuje..... albo Lukas siępomylił albo kolejnego browca już nie otwieram.....
heheh
Pamiętaj że przy wyższych predkościach jest potrzebna coraz wieksza moc aby przyśpieszyć. M635CSi z której ta E30 ma motor, ma "ledwie" 286KM i E24 przy tyj mocy rozwijało katalogowe 255km/h (ponoć prawdziwe).
W latach produkcji jedynie Hamann Laguna Seca jako jedyny Tuner BMW zdołał przekorczyć magiczne 300km/h przy mocy około 412KM, Tak więc raczej się nie pomyliłem
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
jeśli wziąć pod uwagę masę własną E30 i E24 i możliwe przekłamania licznika....ale nie ma co dywagować - dl amnie ta fura jest wyśmienita - wziął bym ją nawet z tym zniszczonym dachem i przyszył nową szybkę w domu ręcznie nie robiąc przy tym anie jednej nowej dziurki po igle.... jest wyśmienita (pytanie tylko jeszcze jak to chodzi i ile na tym szpachli.... już popsułem sobie ogólny ogląd )
a to ciekawe vbo jak ja rozmawiałem to mi powiedział: zwie betoniarken schpahlen im das Auto wylewen - Er sagt więc Łukasz coś mi siętu nie podoba, wyczuwam tu jakiś podstęp ...
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)