BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
:: SKRADZIONO BEEMKĘ :: Kubie Wójcik :: TST 14GW
Autor Wiadomo
nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2005-06-28, 08:45   :: SKRADZIONO BEEMKĘ :: Kubie Wójcik :: TST 14GW

Dzisiaj w Nocy na Gocławiu ul. Zanieckiego naszemu kooledze zawineli beemkę nr rej TST 14GW

czarna, ciemne szyby, progi, borbrty 15', z przodu obity zderzak na dole, bez emblematów

Wszelkie info i pomoc w znalezieniu mile widziana
piszcie tu jak dorwe nr tel do kuby to go zamieszczę

to jest ta co na poniższych fotkach (tyle że zdążył już przerejstrować)

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2005-06-28, 10:16   

Co tu sie dzieje !?!?!?!?! Nowa moda na E30 do cholery?! Będę miał oczy szeroko otwarte... :roll:

kubawojcik 

Doczy: 21 Kwi 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2005-06-28, 11:55   

zglosilem juz na policji i podalem do jednej korporacji taxi...
kurde 2 miesiace sie nia cieszylem tyle kasy wlozone a tu jakis cycek zawinal :(
wszelkie info prosze na nr 880-10-20-20.

Dzieki wszystkim

Go

Wysany: 2005-06-28, 13:48   

To chyba grzech...ale ja im naprawdę źle życze...

Firley 

Doczy: 21 Mar 2005
Skd: Wawa
Wysany: 2005-06-28, 14:03   

Widziałem ją wczoraj w południe ok godz 16 na fieldorfa :? Tzn pewnie ciebie .. szkoda bo naprawdę ładny wózek :(

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2005-06-28, 14:06   

kurrrka dopiero pokazywałeś fotki i kombinowlaiśmy czy mas zją kupić potem co masz w niej zmienić:( propo0nuje osobny post i wpisywać tylko beemy ukradzione bez komentarzy ip tylko ukradzione i foto .

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2005-06-28, 14:36   

QURFA Panowie i Panie trzeba cos z tym zrobic, przypuszczam i nie tylko ja, ze to musi być ktoś kto ma dostep do forum :!:
Przecież tak nie może dalej być. Osobiście nie wiem jak to zrobić, ale trzeba jakoś ograniczyć forum dla osob trzecich :(

Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :(

Dziś jedziłem po ul.: Kostruktorskiej, Saska, Francuska, Meksykanska, Brzeska, Zabkowska, Markowska, Białostocka - nic :roll:
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

Firley 

Wysany: 2005-06-28, 15:15   

yoshi napisa/a:
QURFA Panowie i Panie trzeba cos z tym zrobic, przypuszczam i nie tylko ja, ze to musi być ktoś kto ma dostep do forum :!:

Też mi się tak zdaje ... słuchajcie proponuje każdemu własne ukryte odcięcie zapłonu i świateł to jest największe utrudnienie dla złodzieji pewnie nikogo teraz nie oświeciłem w tym temacie ale wiem z doświadczenia znajomych że te zabezpieczenia są najlepsze ... nie mówie tu o gotowcach ale o własnej samoróbce .... dobrze ukryte przewody, dobrze ukryta i pomysłowa "złodziejka" (nie koniecznie przełącznik) itp .. zastąpią najlepsze seryjne zabezpieczenia ...Warto o tym pomyśleć i poświęcić trochę czasu ... to napawdę pomaga :!:

Pozdro 8)

kubawojcik 

Wysany: 2005-06-28, 15:29   

znajomy mial mi zakladac cos takiego w tym tyg... nie zdarzyl zalozyc :(
to raczej nikt z forum bo nikt nie wie gdzie stawialem swoja beemkena goclawiu stawiam ja od 2 tyg mniej wiecej i nikt o tym nie wiedzial wiec jakis zlodziej ktory tu mieszka w ktoryms bloku musial sie przyczaic na nia albo mnie sledzili gdzies. stawialem ja tu miedzy blokami w uliczce... nikt tu nie wjezdza raczej oprocz mieszkancow wiec jakis przypadkowy zlodziej tego raczej nie zrobil tylko jakis ktory tu mieszka... ten kto ja zwinal musia ja pchac kawalek bo nie slyszalem jak odpala... stala pod oknem prawie.... paliwa i gazu bylo na max 70 kilometrow wiec albo tankowali albo nie pojechali daleko.... Zlodziej ma moj adres bo w bagazniku byla moja ks. wojskowa wiec moze jakis okup... chetnie zaplace ten okup bo nie mialem AC....

PILNUJCIE SWOICH E-30 ostatnio sa popularne wsrod zlodzieji....

pozdrawiam

Go

Wysany: 2005-06-28, 15:30   

yoshi napisa/a:
Przecież tak nie może dalej być. Osobiście nie wiem jak to zrobić, ale trzeba jakoś ograniczyć forum dla osob trzecich :(

Wiesz, to nie koniecznie musi być tak że ktoś wyluka na forum samochód i idze go później ukraść..
Ale pomysł żeby stworzyć forum zamknięte forum jest równie dobry co trudny do zrealizowania, bo jeżeli byłoby to zamknięte w forum to raczej społeczność beemka-klubu by się nie powiększała, a co z tym idzie nie rozwijała, a o to chyba nie chodzi... może wprowadzić jakąś weryfikację..
Może ktoś ma jakiś pomysł?

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2005-06-28, 16:32   

nie zamkniete a wymagajace logowania.

P.S. złodziej nie musiał byc i reaczej nie jest z Twojego bloku bo by go mogl kazdy sasiad potem rozpoznac. Wiesz przedewszstkim to jak widza blachy spoza wawy to biorą powód? nie znasz tu nikogo, dziupli , szrotów itp nie wiesz gdzie szukac .... nie zobaczysz jej jutro na ulicy bo tu nie mieszkasz....

Dominik 
pssssssssssssyyyt

Pomg: 1 raz
Doczy: 10 Sie 2004
Wysany: 2005-06-28, 18:09   

Kuba, sory za niedyskretne pytanie, ale czy miałeś jakieś zabezpieczenia ? Cokolwiek, jakiś alarm, laska na kierownicy, odcięcie ? To smutne, że człowiek wsadzi kupę kasy, czasu i serca w swoje auto, a jakiś leszcz to niweczy... Nie chcę się narażać modom, ale cisną się na usta mało cenzuralne słowa... :?

cosmosschwarz orgazmotronic
Buda E30 320i 2D + 5 śrub + hybryda 2,7... w końcu nadmuchana... poszła do nowego pana

kubawojcik 

Wysany: 2005-06-28, 18:25   

mialem juz przygotowane przez znajomego ciekawe odciecie...
mialem je instalowac w piatek :( nie zdazylem :(
jak bym je mial to jestem pewny ze beemka by stala tam gdzie ja postawilem....
zadzwonilem do znajomego ktory siedzi w samochodach i na pewno nie ukradl tego zaden z "powaznych" warszawskich zlodzieji... musial ja zabrac jakis podrzedny zlodziejaszek...
jezeli jeszcze moja beemka stoi cala to do jutra bede wiedzial gdzie...
jezeli juz ja pocieli to jestem w plecy duzo pracy i pieniedzy....

pozdrawiam

Dominik 
pssssssssssssyyyt

Pomg: 1 raz
Doczy: 10 Sie 2004
Wysany: 2005-06-28, 18:37   

Czytam posty o kradzieżach e30-stek z coraz większym niepokojem. Liczyłem, że leciwość tych samochodów będzie ochroną przed amatorami cudzej własności, ale widzę, że nie. Panowie, co sądzicie o blokadzie skrzyni biegów ? Wiem, że montaż multilocka do e30 to koszt ok 400 zł. Ciekaw jestem czy to rzeczywiście taka rewelacja...

cosmosschwarz orgazmotronic
Buda E30 320i 2D + 5 śrub + hybryda 2,7... w końcu nadmuchana... poszła do nowego pana

mocry
[Usunity]

Wysany: 2005-06-28, 19:02   

Kurde no! co sie dzieje :evil: strasznie kradna te e30 ostatnio :( a przeciez czesci juz za grosze mozna kupic bo tyle tego nasprowadzali... Kurcze szkoda jakichkolwiek pieniedzy pakowac w furke bo za raz zawina :( co za kraj! Wspolczuje Ci stary, mam nadzieje, ze ja znajdziesz cala i zdrowa.

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2005-06-28, 19:30   

Bruner chce zeby moj post spowrotem wrucil :evil:

czyzbys mial cos przeciwko mojemu postowi??
Masz cos do ukrycia czy jak??

Firley 

Wysany: 2005-06-28, 19:31   

Dziwna sprawa.... :? :? ..... a post był bardzo ciekawy

Pawel-e30 

Wysany: 2005-06-28, 19:33   

mogles dac upomnienie a nie kasowac tego posta :?

ciekawe co ty @#$%^ bys zrobil jak twoja beemka by zginela i ktos by ci jeszcze posty kasowal :lol:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2005-06-28, 19:33   

Mozesz sobie chciec. Jak w nastepnym poscie tez bedziesz rzucal miesem to rowniez go usune. Jednym slowem - jak chcesz zeby ktos jeszcze zdazyl go przeczytac, to radze uwazac na slownictwo. I nie udawaj ze nie wiesz dla czego Ci usunalem - napisalem Ci w PW.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Pawel-e30 

Wysany: 2005-06-28, 19:34   

napisalem ci ze mogles dac upomnieni a nie kasowac tego posta wielki moderator sie znalazl :?

Bruner 

Wysany: 2005-06-28, 19:38   

Upomnienia maja jedna paskudna ceche - sa malo skuteczne. Jak chcesz to napisz to jeszcze raz, jesli bedzie bez wulgaryzmow to napewno nie usune.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Pawel-e30 

Wysany: 2005-06-28, 19:41   

Bruner napisa/a:
Upomnienia maja jedna paskudna ceche - sa malo skuteczne. Jak chcesz to napisz to jeszcze raz, jesli bedzie bez wulgaryzmow to napewno nie usune.

Jesli ci sie to nie podobało co było tam napisane to mogles z edytowac albo dac upomnienie jestes od tego ja doopa od srania
nie rozumiem cie w tym momencie czlowieku

sprawa dosyc powazna a on kasuje posty bo bylo napisane "kur****" i jeszcze jeden podobny wyraz juz nie pamietam :?

Zadam ci pytanie czy jak tobie by samochod zginol cieszyl bys sie jak ja bym ci kasowal posty??

Bruner 

Wysany: 2005-06-28, 19:52   

Jak masz skleroze i nie pamietasz co pisales kilkanascie minut temu to moge Ci odswierzyc pamiec - zapisuje sobie posty ktore usuwam zeby nie bylo nieporozumien. Tych "podobnych wyrazow" bylo "troche" wiecej niz jeden.
Cytat:
Jesli ci sie to nie podobało co było tam napisane to mogles z edytowac albo dac upomnienie

Moglem, ale nie musialem. Stosuj sie do zasad to nie bede usuwac.
Cytat:
jestes od tego ja doopa od srania

zeby mnie sprowokowac to musisz sie troche bardziej postarac

Poza tym jak masz cos jeszcze do dodania to proponuje PW, albo temat w "skargach i wnioskach...", a nie zasmiecanie tego tematu.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Pawel-e30 

Wysany: 2005-06-28, 20:04   

dobra olewam temat niech jeszcze więcej e30-tek ginie a bruner niech sie trzyma zasad :lol:

ma niesamowitą władze na off hahahahaha smieszne to jest wogole po co mam pisac w skargi.... albo gdzie innidzie zeby znowu zrobilo sie zamieszanie jak o temat gole baby smieszne to jest wogole....

Kuba licze że znajdzie się beemka :wink:

Pozdro

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-06-28, 20:20   

tak samo sie dokladam do tematu ze to ktos kto ma dostep do forum...
mi rabneli ale zadzwonili po okup i zaplacilem(na wakacje nie wyjade)
kumplowi chcieli na tej samej ulicy rabnac ale cale szczescie ich sploszyl z okna..zamek tylko do wymiany
innemu do cabrio sie probowali w nocy wlamac-zamek z lamakiem zostawili..
pawlowi rabneli..
powiem wam ze jak chca to i tak rabna..obeszli alarm,odcinke itd

trzymaj sie kuba :!: :!: :!: moze zadzwonia
pzdr

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych