BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
JA TO MAM PECHA... poszedłem na spacer...
Autor Wiadomo
Frycek 

Doczy: 28 Cze 2004
Skd: W-wa G.R.CH.W.
Wysany: 2005-06-22, 11:25   

To naprawde przykre i wspolczuje ze taka akcja w ogole miala miejsce. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia Tobie i Eli. Na razie powinienis skupidc nie na niej a potem zaczac szukac sprawiedliwosci.
Pozdrawiam

MARAS 
plecak doświadczeń

Pomg: 45 razy
Doczy: 02 Kwi 2004
Skd: Gdańsk
Wysany: 2005-06-22, 11:53   

Na wstepie dziekuje wszystkim klubowiczom za słowa otuchy

Pozatym dzieki tym co przczytali ten post (Pruszcz to mala miescina i beemka-klub oraz bmw pomorze sa znane) juz wiem kto był sprawca gdzie mieszka. A koles takze beemkowicz jest świadkiem bo przejezdzał akurat tamtedy WIDZIAŁ SPRAWCÓW było dwóch na motorze pasazer nie miał kasku zapamietał nr rejestracyjne marke rysopisy i nne wazne rzeczy WIEC DUPEK SIE NIE WYWINIE .
Niestety policja nie zatrzyma go do chwili gdy prokurator tak nie zazadzi :shock: ale ja nie odpuszcze i karnie i cywilnie juz na motorek ani nic co ma silnik nie wsiadzie moja w tym głowa :evil:

Jeszcze raz dziekuje w moim i Eli imieniu

pozdro Maras

Go

Wysany: 2005-06-22, 12:23   

3maj się stary, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.

Baur 

Doczy: 05 Lip 2004
Skd: Warszawa
Wysany: 2005-06-22, 12:29   

Trzymaj się Stary ! Dbaj o kobietę by szybko wyzdrowiała. Jak tego Skur... kara ominie, to... Ja bym go połamał na drodze cywilnej, dechą.

"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae

Marcin e30 
obibok :)

Pomg: 1 raz
Doczy: 20 Cze 2004
Skd: Łowicz
Wysany: 2005-06-22, 14:00   

Wracajcie szybko do zdrowia

jesli wiesz "co gdzie kiedy i kto" to naucz tego ...... żeby pamiętał do końca zycia

BM 6 

Pomoga: 7 razy
Doczya: 23 Pa 2004
Skd: Radom
Wysany: 2005-06-22, 15:56   

Z całego serca życzę Tobie i Eli szybkiego powrotu do zdrowia, ale nie popełnij żadnego głupstwa!!! Niech ręka nogę broni!!! Możesz zabić "barana" a odpowiesz, jak za człowieka. Mam nadzieję, że Temida będzie jednak sprawiedliwa.
Pozdrowienia i całuski - M.

metaldaw 
Emigrant

Pomg: 14 razy
Doczy: 01 Cze 2005
Skd: Glasgow
Wysany: 2005-06-22, 16:38   

Takiego to tylko zaj****!!! Rozjechać na placek!!! powieśić!!! utopić!!! podpalić i rozstrzelać!!!

Życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia, a typowi styczka !! !

http://metaldaw.posadzdrzewo.pl

Darek W-wa 735 

Doczy: 30 Sie 2004
Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2005-06-22, 21:51   

:cry: Maras przedewszystkim ,życzę tobie i Eli szybkiego powrotu do zdrowia.Narazie ochłoń z tego wszystkiego i zajmij sie soba ,a przedewszystkiem Elą.Gostek już napewno wie ,że nie jest anonimowy i powinien się bać.Podejrzewam ,że sam się do Ciebie zgłosi ,a co Ty zrobisz to ja już nie wiem(poprostu sam nie wiem co bym zrobil w takiej sytuacji)Mareczku,jeszcze raz duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrowia dla Was i do rychł :wink: ego zobaczonka.

DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2005-06-23, 18:01   

Brak mi słow :evil: :evil: :evil:

Maras informoj nas na bierząco jak sie temat rozwija....

bachus 
automotive designer

Doczy: 27 Wrz 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-06-23, 22:35   

Jezu Chryste...

Zazwyczaj tegonie robie ale teraz nie powstrzymam się od uzycia brzydkich słów: to jest pojebanie niesprawiedliwe ! Zawsze się bałem że mojej ukochanej mogłoby sie coś stać, a coś takiego spotkało Ciebie :( mam szczerą nadzieję że upierdolisz gnoja. nie wahaj się przed sprawami - zakładaj i walcz o swoje prawa. Za pewne wszyscy jesteśmy z Tobą.

Najszczersze w swiecei życzenia powrotu do zdrowia. Pamiętaj by w tych cięzkich chwilach trwać dzielnie przy Eli. Niech Bóg i reszta załogi tam u góry trzyma z Wami.
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60

# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA

Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i

MARAS 
plecak doświadczeń

Pomg: 45 razy
Doczy: 02 Kwi 2004
Skd: Gdańsk
Wysany: 2005-07-11, 22:07   

Dla zainteresowanych dalszym rozwojem wydarzeń

Ela już jest w domku czuje sie coraz lepiej troche jeszcze poleżakuje w domku( jakieś trzy tygodnie)
ze mna też już lepiej powoli zaczyna sie wszystko dobrze układać gipsu pozbede sie za trzy tygodnie.
Dziekujemy wszystkim za dobre i ciepłe slowa otuchy.
Do zobaczenia w Borsku ... będziemy już po pionizacji :D (tak zalecił Eli lekarz ... stopniowa pionizacja po pięciu tygodniach

pozdro Maras

cinek_sw 
Dezerter

Doczy: 25 Wrz 2004
Skd: Leszno
Wysany: 2005-07-11, 22:29   

no to życzę jak najszybszego powrotu do pełni sił :D :D :D

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

bachus 
automotive designer

Doczy: 27 Wrz 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-07-11, 23:46   

do zobaczenia więc...
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60

# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA

Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: