wiec ja na samej kreatynce przeskoczyłem ze 127 na 150 KG wiec to chyba duzo na siłke chodze 3-5 razy w tyg. dieta białkowa. i została mi kreatynka ale wiem ze juz dlugo tu lezy i dlatego sie zapytałem czy ma termin waznośći. zastanawiałem sie tez nad czymś mocniejszym ale tak na 2 razy z tym. zobaczymy
A co racja to racja niema to jak leszki!! Kozuch juz niedługo pijemy:P
offtopic to offtopic, a akurat odzywki to temat ktory mozna poruszac i miec rozne zdania na ten temat..
zreszta nie rozmawiamy tu jaka wybrac igle przy braniu omki, tylko o wspomagaczach... 8)
A czy Wydaje Ci się, że Ci, którzy jeżdża toyotami, daewoo, fiatami itp nie biorą odżywek?? Czy aby brać odżywke musisz posiadać BMW???
Gdzie tu logika??
Nie rozumiem tego toku myślenia. Po za tym odżywki a sterydy to DUŻA różnica.
Tak się składa, że swojego czasu trenowałem przez 8 lat wyczynowo sport - 7 dni w tygodniu- często 2 razy dziennie i dobrze wiem czym się różnią odżywki od sterydów.
Mimo wszystko ten topik ze sportem ma niewiele wspólnego, a wypowiadam tylko swoje zdanie, co chyba wolno mi robić?
szachy to nic --- warcaby na poziomie wojewódzkim i Chińczyka na poziomie makroregionu tez mam opykanego, a w KUKU na rozkazy to k... nie ma na mnie bata 8) 8)