Wysany: 2005-06-14, 07:05 :: L :: NAUKA JAZDY:: L ::
U nas pojawiła się nietypowa fura do nauki jazdy!
Proponowany jest zestaw następujących lekcji:
lekcja 1: Palenie laczka na światłach.
lekcja 2: Sprint od swiateł do świateł (jakieś 1/4 mili)
lekcja 3: Pokonywanie ronda szerokim łukiem w delikatnym uślizgu bocznym.
lekcja 4: Wchodzenie 'bokiem' w ciasne miejsce parkingowe.
lekcja 5: Zawrotka na ręcznym w jednokierunkowej uliczce osiedlowej.
lekcja 6: (tylko dla tych którzy zaliczyli poprzednie) Nauka lansowania po mieście z odkrytym dachem.
Oczywiście auto jest profesjonalnie przygotowane: fele 17'stki, lampy tył inPRO, Basowy wydech, odpowiednie Audio i oczywiście w razie gdyby kursant niedomagał umiejętnościami instruktor posiada władzę nad pedałem hamulca i sprzęgła
POZDRO zapraszam na jazdy
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
robilem kurs w pulawach (CZART RULEZ) ale u innego kolesia. slyszalem od znajomkoow ze jak zdasz prawko to umawiasz sie z kolesiem i on dawal ci sie przejechac swoim golfem 4 TDI 150 km. na wlasna odpowiedzialnosc.. ile w tym prawdy nie wiem. ale sporo osob o tym mowilo....
_________________ Kuba
już nie Mczy.
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-14, 21:05
gdzie stoji kolejak po zapisy na kurs prawka bmw e36cabrio!!!!!:):):)
no ladnie ladnie chyba sie zapisze :):):)a ja punto musialem smigac...:(:(:(:( a teraz e36 smigaja na jazdach:)
No poanowie co za szydera kto zawraca na recznym majac naped na tyl ? wszystko okey ale lekcja 5 odpada chyba ze sie wprowadzi male modyfikacje bez recznego ehhhhhhhh wstydze sie za was dziewczeta
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
a jak by mozna bylo zdawac egzamin na prawko beemka to zawracanie na 3 robil bys na raz
egazaminator do zdajacego : pieknie a terza prosze przejechac ten luk z minimalnym wychyleniem tylnych kol wynoszacym 30 stopni. prosze wykorzystac technike przeciwskretu i strzalu ze sprzegla wchodzac w uslizg tylnej osi ........ no przykro nam nie zdal pan poniewac predkosc podczas wykonywania "manewru" zeszla ponizej 70 km/h
W Niemczech podstawowym autem na nauce jazdy jest e-46. Choc zdarzaja sie CLK i SLK. Kurs z egzaminem kosztuje jednak okolo 1300 E, co wydaje sie duza suma, jednakze to jest sredni miesieczny zarobek robotnika- a wiec podobnie jak w Polsce.
_________________ Internet is my World, BMW is my Car
Mają nawet ofertę "Wychowania komunikacyjnego".
Kiedyś coś o tym słyszałem, ale nie wiem czy jest sens się na takie coś zapisywać, bo przecież każdy kierowca zna przepisy i wie kiedy łamie i nie łamie przepisy
Swoją drogą muszą mieć wielu kursantów by się wybić ponad przeciętną i mieć na składzie BMW, Golfa i motory, całkiem dobrej klasy. Nie licząc kategorii C i D
PS.
Fajną asystentke mają, biust całkiem, całkiem
Buzia OK i blond włosy też
PS. 2
O co chodzi z tą obsługą ?
Ja tu wyczuwam jeszcze inny sens zdania
[/img]
Urbi!!!
Mam nadzieję, że teraz bardziej będziesz szanował to swoje prawko???
Życzę powodzenia na drodze i sympatycznych policjantów takich, jak Mariusz wydaje się być.
Pozdrowienia i całuski - M.
tylko zebys nie robil jak nasz kolega z lodzi co sie wozil 325ix
bo szybko mu je odebrali...
hehehe pamietam go
co z nim sie teraz dzieje ? czerwony ix dokladnie ...
dzieki wszystkim za gratulacje
trafilem ponoc na najwiekszego pierda w osrodku i owozil mnie po tym miescie kupe czasu ale nie mial sie do czego dowalic i puscil:D
ehhhhh jeszcz to do mnie nie dotarlo marzenia sie powoli spelniaja