Hehehe Lukas pewnie tylko czekales az spadnie deszcz bo wtedy twoje Dunlop'y nie daly szans konkurencji.
Pan z Alfy to nie byle jaki kierowca, wiele razy juz widzialem jego samochod podczas zawodow old i youngtimerow takze na torze Poznan (wygral m.in. z 2002Ti).
Pan z Alfy to nie byle jaki kierowca, wiele razy juz widzialem jego samochod podczas zawodow old i youngtimerow takze na torze Poznan (wygral m.in. z 2002Ti).
Ale tym razem Beemka była lepsza
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Witam!! Mam ogromna satysfakcję ,że Łukasz wygrał imprezę ,gdyz jeszcze w Toruniu namawiałem go na start.Cieszę się ,że pierwszy mogłem pogratulować mu sukcesu i to osobiście.A "konkurencja" w postaci Alfy Romeo 1699 była naprawdę silna.Ja z tą Alfą przegrałem slalom równoległy na lotnisku w Ułężu pod Lublinem podczas Grand Prix Youngtimer 2004.Rafał Płatek startuje cały czas w MPPZ i ma sukcesy.Tym większy prestiż wygranej Lukasa.
Jest możliwość by w jesiennej edycji stworzyć klasę tylko BMW tak jak to miało mielsce teraz w przypadku Mini Cooper'ów.No i co WY na to ????
Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Szczere gratulacji. Pokazałeś im co potrzafi BMW (nawet 20 letnie). Swoją droga widze, że ta Twoja beta jest w niezłym stanie wręcz idealnym. Może wrzucisz kilka fotek?? Pozdro i jeszcze raz gratuluje.
POMYSŁ HENREGO JEST SUPER ! Niestety, strasznie żałuje że moja beemka jest z 94 roku Jest możliwość namówić organizatorów na liberalne przepisy w klasie bmw ? Gdyby oczywiście powstała.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
będzie dobrze...czy nie kusiło Cię , żzeby sprawdzić Lukas na hamowni jak wszystko tam stoi w Twej beci? Bo odczucia odczuciami, a ile Koni i niutonków jest warto zobaczyć....
Witam ! Po kłopotach z "komputrem" wreszcie moge sobie popisac.Odnośnie stworzenia klasy tylko aut BMW , to trzeba sie z tą propozycją zgłosić do organizatorów i wcale nie musi wtedy obowiązywac kryterium "wiekowe" dla auta , startuja po prostu "beemki" i nie ma znaczenia z którego roku.Na tej zasadzie w ubiegłym roku startowały wraz z nami Fordy Sierra Cosworth.
Postanowiłem ,że stane "na głowie" ale wraz z Lukasem jedziemy do Jacka Chojnackiego na hamownię i wszystko bedzie jasne.
Wiem ,ze Łukasz docenił wartość treningu na torze , naprawde sprawdza się powiedzenie ,że "trening czyni Mistrza".Zabawa na prawdziwym torze jest naprawde fajna ,proponuje by troche wiecej "beemek" przyjechało jesienią.Ja jednak wystartuję swoim Fiatem po zamontowaniu skrzyni biegów z "długą" jedynką no i oczywiscie na slick'ach.Jako "senior" musze miec jakis handicap w stosunku do Was , młodych i obiecujacych.
Sadze ,że sukces Lukasa zmobilizuje kilku z Was do startu w Miedzianej Górze - PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Tylko trzeba pamietac o jednym , na torze panują pewne zasady i reguły do których trzeba sie dostosowac.Dyscyplina .......przedewszystkim.Niestety gumy sie nie popali , a jeździć do woli mozna tylko na treningu.Ale ogólnie nie jest źle - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
Przyznam, sie szczeze, ze w mojej glowie od pewnego czasu dojrzewa pomysl zorganizowania zlotu Beemka Klub na Torze w Kielcach. Ale za to sie wezme jak bede mial auto gotowe
Zaraz załoze nowy temat w którym proszę o wpis tylko osoby chcętne na taki wypad na tor, ale prosze o powage
Baur, gumy to palić mozna na stacji benzynowej, na skrzyzowaniu, na jakimś placyku... ale na torze jak Henry napisał panują pewne zasady których niewolno łamać.
Dlatego też DYSCYPLINA przewede wszystkim
Pozdrówka
Przyznam, sie szczeze, ze w mojej glowie od pewnego czasu dojrzewa pomysl zorganizowania zlotu Beemka Klub na Torze w Kielcach. Ale za to sie wezme jak bede mial auto gotowe
Mcinek ja cos to moge pomóc
w dwojke bedzie razniej
Ja jednak wystartuję swoim Fiatem po zamontowaniu skrzyni biegów z "długą" jedynką no i oczywiscie na slick'ach.Jako "senior" musze miec jakis handicap w stosunku do Was , młodych i obiecujacych.
hehe
Henry, jestem pewien że bedziesz głównym faworytów na torze
Niedość że naprawdę dobrze jeździsz i znasz tor, to masz super przygotowanego Fiata
Dzięki za przejażdżkę nim, niezapomnę jej do końca zycia... (to było coś )
Mcinek ja cos to moge pomóc
w dwojke bedzie razniej
Ja na pewno taki zlot zorganizuje ale auto najpierw a bedzie ono najprawdopodobniej gotowe na Tarnow 2006