oczywiście, że było, po wawie jeździ czarne M3e30 cabrio....często je widzę na Radzymińskiej....
_________________ Weteran
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-09, 16:53
Czyli jestem zdrow i nie mam przewidzen:):):):) Jak to mowi kto pyta nie bladzi:):):):)
Co do linku---> to dokaldnie tak wygladalo tylko inny kolor....cale zycie sie czlowiek uczy:):):):
Ostatnio zmieniony przez Anonymous 2005-06-09, 16:54, w caoci zmieniany 1 raz
No nie wierze , że takie coś jezdzi po polskich drogach - ŁUKASZ czy ty nie miałes przewidzeń ? Może to jakaś przeróbka , a nie orginał ... Znam troche wiary z wawy ale nikt nigdy nie mówił , że jezdzi tam E30 M3 cabrio
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-09, 20:57
SmasherE30----> dlaczego nam to robisz...a szczegulni mi ja juz jestem chory na cabrio, a po tych zdjeciach to wogole....:):):):):):)
Piekna piekna piekna ale co sie tu dziwic...to jest BMW :):):):)
Przyglądałem jej się nie raz - to jest na bank M3, choć niezbyt zadbane, ale to ONA właśnie, jest też czarna coupe M3 E30 w wawie na tablicach WF.... - ta coupe to raz na wale widziałem jak ostro dawała ognia pomiędzy furami
Takie coś jeździ w Wawie....
Fakt
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-06-09, 21:29
na dzienne pod mój wydział przyjeżdża jasno zielono-niebieskie E30 M3 cabrio z berzowa skóra w środku i podwójnym wydechem z eliptycznymi końcówkami, ale jakoś mnie ten wóz na olana nie rzucił ... może dlatego nie troszkę średnio zadbany
Smascher chyba wiem o którym cabrio mowisz..takie niebieskie..to nie jest prawdziwe m3 e30 tylko ma dorobione poszerzenia i silnik ma 2,0 12V wiem bo bylo kilkakrotnie na allegro za 12 tysia chyba...tylko że tamto było w wersji baur dlatego nie wiem czy o tym samym mowimy...zreszta cabrio jest o wiele łatwiej przerobic na m3 e30 gdyz wystraca tylko zderzaki i poszerzenia....
w SLupsku swojego czasu bylo czerwone E30 M3 Cabrio dodatkowo z wnetrzem made by Alpina byla piekna ale poszla naprawde za chora kase gdzies na poludnie Polski.
Jawor [Usunity]
Wysany: 2005-06-10, 14:26
wogole w Słupsku są chyba chore ceny na M3 E30..ostatnio mówiłes na forum o M3 E30 za 17tysiecy..słyszałem ze zeszło..za 10tys...
powaznie ? nic mi o tym nie wiadomo - chyba zartujesz - w przypadku tej cabrio cena byla w okolicach 45 tys pln
Jawor [Usunity]
Wysany: 2005-06-10, 15:09
nie nie żartuje jeden moj kolega z Wawy sie nią bardzo interesował..dzwonił itd...byc moze wlasciciel stwierdził że to zaden konkret z tego co wiem poszła za okragłe 10tysiecy..śmieszny pieniadz jak na m3..choc podobnio był zmeczona a żona własciciela jezdzila nią do pracy
a to ta czarna - wiem ktora - strasznie zaniedbana no i bita byla przynajmniej raz bo widzialem jak miala dupke rozbita, to auto szczerze to ruina bo ja ogladalem przed sprzedaniem 320 - z reszta to jakis gniot bo kiedys siedzial tam automat przynajmiej tak mowila wlascicielka. To auto bylo warte te 10 tys ale nie wiecej.
Ja mowie o tym ktore wystawione bylo za 25 i teraz stanialo - stan igielka.
Sory za jakosc zdjec ale robione fonem.
Jawor [Usunity]
Wysany: 2005-06-10, 18:38
M3 E30 to M3 E30 każde jest piekne nawet rozbite...ja bym chciał takie ogladac codziennie na parkingu nawet jakby moje nie było..byłby to przedmiot porzadania...
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-11, 04:25
ja juz tak robie ze ogladam cudze autka (czytaj cudze BMW) az kiedys dostane w morde zanim powiem ze KOCHAM BMW:):):):) oj no ladne ladne dzis swoja droga widzialem jakies 7 razy e30 ale jedno naprawde ladne czerwone 325 stalo w korku....piekne:):):):):)
myślę Pele że nie dostaniesz bo przecież właściciele BMW to porządni obywatele... a tak nawiasem to jeszcze nigdy nie widziałem na żywe oczy M3 a szkoda ale może kiedyś
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-11, 18:10
cinek_sw napisa/a:
myślę Pele że nie dostaniesz bo przecież właściciele BMW to porządni obywatele... a tak nawiasem to jeszcze nigdy nie widziałem na żywe oczy M3 a szkoda ale może kiedyś
Zapraszam do londynu...tutaj tego mnustwo smiga od e30M po e46M-i dodam ze wiekszosc to cabrio:)
a wczoraj w nocy wracajac z dyskoteki widzialem serie 6 cabrio....miodzio
zaluje ze nieposiadam aparatu cyfrowgo zeby to wszystko uwieczniac...
to jak juz mowie co widzialem to dzis przypadkiem wpadlem na salon lamborgini( czy jak to sie tam pisze)....stalo 9 kazde inne od starych po najnowsze:):):):):):):):):):):):):):):):