Wysany: 2005-06-02, 06:56 :: ARTYKUŁ z E36 1,8i W APG ::
witam
w bieżącym numerze APG nr15/2005 jest pokaźny artykuł o E36 w wersji 1,8i. Autor nawet nie zjechał auta pomimo marki BMW jak to często się zdarza :D:D:D:D. Widać że przychylnym okiem na nią patrzy. Jest troszkę w wersjach silnikowych w niej montowanych M40, M43 i M42, o wersjach nadwoziowych o zawieszeniu. Podsumowując piszą że jest to dobre auto dla rodziny ze względu na jkość wykonania, komfort podróżowania, ekonomizke zużycia paliwa i niskie koszta eksploatacji.
polecam
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
yo!
A ja poprosze skan tego artykułu jak można wydaje mi sie ze to ostatni wypust beemek który mial to cos reszta to jakies kosmiczne powiązanie stylu ala japonia i usa z domieszką uralu
pozdro
no to chyba pomyliłeś tematy....
najlepiej załóż nowy na forum technicznym a zanim to zrobisz to użyj funkcji "szukaj" bo już trochę o diselkach było pozdro
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Po pierwsze : "brać "forumowa radzi Ci już nie wiem który raz, żebyś nowy temat założył, więc nie ŚMIEĆ
A po drugie z tym obrazkiem to Ci się kluby pomylały
Metaldaw, porsiłem na spokojnie żebyś skorzystał z funcji szukaj lub założył nowy temat, a ty swoje.... przecież nie dowiesz się wiele z artykuły który dotyczył benzyniaka o diselkach... koniec kropka bo usunę posty odbiegające od tematu.....
pozdro i wylussssssujcie troszkę.....
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)