BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Manieczki sety
Autor Wiadomo
Biały
[Usunity]

Wysany: 2005-05-27, 23:39   Manieczki sety

Właściwie to chybapowinno byc w car audio ale niekoniecznie. Poszukuje setów z klubu EKWADOR w manieczkach bo chce Sobie nagrać do autka. Ktoś zna strone z której moge takie sety sciągnąć??

Bad_Boy 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 16 Kwi 2005
Skd: Germania
Wysany: 2005-05-28, 02:19   taaaak

www.ekwador.pl albo targowisko na ul Bema w Poznaniu- za 15 zl CD. ale odkad nie gra Kriss czyli od wrzesnia zeszlego roku to juz nie sa te Manieczki. :(

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2005-05-28, 09:33   

mam tego sporo klepnij do mnie z swoim adresem to nagram ze 2 plytki i wysle poczta :)

oprocz manieczek polecam tez muze z protectora ! super jest tez ci moge nagrac :)

do samochodu ... łoj :)

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2005-05-28, 10:40   

Tak jest jak juz KRISA nie ma to nie to ja dzis tam jade bo jest AMSTERDAM DANCE MISSION najlepsze sety sa te stare sprzed 3 i 4 lat wejdz tez w KAZZE tam tez cos powinno byc POZDRO .
JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonymous
Go
Wysany: 2005-05-28, 10:53   

Manieczki są cool ale zassijcie sobie coś z QLIMAX-a to są jazdy

POZDRO

Melis 

Pomg: 3 razy
Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2005-05-28, 13:06   

Zgadzam się z resztą bez Krisa to już nie to samo :(
urbi a mógł byś przesłać mi jakies sety na maila???

Pozdro i jaaaaaaazzzdaaaaaaaaaa 8)

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-05-28, 22:25   

ja polecam całe ostatnie andrzejki ... pełne godzinne mixy do zassania ... wystarczy wpisać w KaZe lub inny zaciągasz internetowy :wink:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

artvi
[Usunity]

Wysany: 2005-05-28, 23:29   

a tak apropo to KRISS gdzie teraz gra ?? ? DJ HAZEL jest spoko ... jedziemyyy .. heheh
Ostatnio zmieniony przez artvi 2005-05-28, 23:41, w caoci zmieniany 1 raz  

Biały
[Usunity]

Wysany: 2005-05-28, 23:34   

Chłopaki nie sądziłem, że wzbudze takie zainteresowanie ale troszke zrobił się OT więc ponawiam prośbę o linki P2P odpada. Chyba, że torrent.

e-30
[Usunity]

Wysany: 2005-05-29, 13:24   

Witam
wszyscy mowia ze bez krisa to juz nie sa te same manieczki dla mnie np Hazel Drum Gregory sa o niebo lepsi od niego juz nie mowiac o gosciach ktorzy zagoscili w polsce grajac dla manieczek takich jak peran van djik shaun baker itp ja sam mam 6 GB setów głównie z ekwadoru nie dlugo bede miał sety z Qvo Vadis najlepszetgo klubu w Warszawie :D

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-05-29, 22:35   

to ja sie pisze na liste do ciebie e-30 :wink: chetnie bym zapodal takie plytki w mojej po osiedlu..nie jednemu sie spodoba taka muzyczka
jak cos to pisz kiedy i gdzie to podjade...
wczesniej juz pisalem (ale mod wywalil posta) ze Jacek.K z Poznania ma dojscia do manieczek bo czesto u niego jestem i bywam tam w Ekwadorze z ekipa od zglebowanych e30tek poznanskich :wink:
pzdr

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2005-05-29, 23:26   

Tak jest nasza ekipa bywa tam w EKWADORZE , Menel to nasz serdeczny przyjaciel z WUWUA , którego bardzo cenimy i cieszymy się jak przyjezdza bo zabawa z nim to sama przyjemność ...
Nie długo POZNAŃ zawita w stolicy i tez sie bede bawił jak Menel w Maniach !! !!!!!!!!!!!
POZDRO dla wszystkich jezdzących na BORBETACH ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ) :lol: :lol: :lol:

Menel 

Wysany: 2005-05-29, 23:40   

no wlasnie... na poczatku lipca przyjezdaja do mnie kumple z Poznania( brygada od Jacka.K )
wiec jak cos to mozemy sie ustawic wspolnie do quo vadis...
jak cos to zaklepcie sobie wolny weekend :wink:

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-05-30, 00:15   

Posiadam pieknego secika z 7 urodzin KLUBU EKWADOR z lutego i moge zalatwic kilka setow z REVOLUTION bo tam kris i peran wyjasnili o co chodzi:>. a slyszalem ze kris ma byc rezydentem w Belchatowie w jakiejs imprezie .. ale nie wiem czy to prawda .. slyszalem od kogos tam .. Pozdrawiam tych co wczoraj latali na A D M na malcie i pozniej na mankach ... napiszczie jak bylo ;)

Bad_Boy 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 16 Kwi 2005
Skd: Germania
Wysany: 2005-05-30, 01:19   

e-30 napisa/a:
Witam
wszyscy mowia ze bez krisa to juz nie sa te same manieczki dla mnie np Hazel Drum Gregory sa o niebo lepsi od niego juz nie mowiac o gosciach ktorzy zagoscili w polsce grajac dla manieczek takich jak peran van djik shaun baker itp ja sam mam 6 GB setów głównie z ekwadoru nie dlugo bede miał sety z Qvo Vadis najlepszetgo klubu w Warszawie :D
Byc moze. Tylko ze Kriss potrafil stworzyc wspaniala atmosfere- jego sie sluchalo jak mowi, a teraz zrobila sie dyskoteka jak wszystkie. owszem - dobra muza, ale dj juz nikt nie slucha.

e-30
[Usunity]

Wysany: 2005-05-30, 01:43   

zgadzam sie ale dla mnie HaZeL jest najlepszy zreszta jego komentarze i glos sa w tej chwili nie do przebicia wezmy np kawałek "Wez Pigułke" :)

Pozdro

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2005-05-30, 02:31   

menel napisa/a:
wczesniej juz pisalem (ale mod wywalil posta)

A to swinia... A moze jednak nie wywalil, tylko usunal za nieprzestrzeganie regulaminu?
Nic nikomu zlosliwie nie usuwam, za to bezwzglednie kasuje posty lamiace regulamin (90% za bluzgi, ale nie tylko). Dodatkowo zawsze wysylam PW do autora danej wypowiedzi z informacja co usunalem i dlaczego. I widze ze konsekwentne dzialanie przynosi efekty, bo teraz musze to robic o wiele rzadziej niz np miesiac temu.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Menel 

Wysany: 2005-05-31, 00:11   

spoko bruner ...nic takiego nie mialem do ciebie(mod'a)...tak tylko wspomnialem ze wywaliles mojego posta..
ale i tak nie pamietam o czym pisalem po bylem juz po przynajmniej pol litra zoladkowej :wink:
pozdro

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: