Szukałem ale nie mogę tego znaleźć niestety. Jakie są waruknki wstąpienia do klubu?? Kocham beemki i chciałbym to w jakiś sposób wyrazić. Co mam zrobić?? Myśle, że nie tylko ja chętnie usłysze odpowiedź na to pytanie.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-05-23, 22:23
siemasz - pogadaj z Darco - generalnie Klub jeszcze nie został usankcjonoany, więc może uda ci się ominąć wymogi formalne związane z uczestnictwem .... ale głowy nie dam - mam nadzieję, że nikt tu nie ma okresu.... (wówczas mogę ją stracić)
chyba po dokonaniu odpowiedniej wpłaty na rzecz klubu Biały mógłby przystąpić do Nas... ps. nie pękaj Piotr co dwie głowy to nie jedna... najwyżej też stracę...
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Biały [Usunity]
Wysany: 2005-05-24, 11:57
Odpowiedniej wpłaty?? Czyli ile i jakie mam z tego korzyści poza tym, że moge sie nazywac klubowiczem?
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-05-24, 13:27
Klub jest dobrowolnym stowarzyszeniem miłośników beemek i jego działalność wiąże się nieżadko z pewnymi kosztami - dotychczas te wydatki były ponoszone spontanicznie, więc postanowiliśmy, że będzie składka roczna w wysokości 100 PLNów wpłacana od razu na cały rok, lub 2x 50 PLNów
poza tym jest wpisowe 20 PLNów, za które dostajesz ramki i naklejki (i chyba smycz, ale nie ddam sobie głowy uciąć).... zresztą co do szczegółów skontaktuj się z Darco (nie wiem jak to będzie w narzędniku)
wszystkie wydatki ponoszone przez Klub są do wglądu na forum klubowym
.... a przy okazji - co Ty chciałbyś z tego mieć?
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-05-25, 00:13
wszytsko jest na forum "skargi"
Miruś
Edit by Cinek_sw: ...zapraszam na forum "skargi wnioski, zażalenia"... zamykaju