BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
2 PUCHARY - piękne trofea NASZEGO KLUBOWICZA !!!
Autor Wiadomo
henry 

Pomg: 6 razy
Doczy: 20 Kwi 2004
Skd: Kielce
Wysany: 2005-05-18, 19:18   Fiat

Jeszcze raz dziękuje wszystkim którzy tak życzliwie napisali tyle miłych słów w tym wątku.Hobby mam rzeczywiście fajne lecz kosztowne. Np. kupiłem felgi do Fiata za połowę wartości mojej beemki.Łącznie ten Fiat kosztował mnie 45 000 zł.Ale to i on doprowadził mnie do BEEMKA-KLUBU.
Jest to auto z silnikiem o sportowej charakterystyce (121 kM przy 6500 obr/min , daje sie "jechać" dopiero od 4500 obr/min )i jazda spokojna po mieście jest męcząca - Smasher'owi demonstrowałem to na Bemowie w 2004 r.Postanowiłem kupic auto na codzień.Urzeczony pracą 6-cio cylindrowego silnika oraz jako "wybitny" zwolennik tylnego napędu i niecierpiący marki Mercedes miałem wybór ograniczony do jedynej słusznej marki BMW.Potem 50% z Fiata przelałem na BMW (tak jestem wśród Was ) a teraz wypadałoby znów kupic trzecie auto do jazdy na codzień.
Pozdrawiam Was serdecznie - henry
Ale będzie jeszcze coś.......!!!

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2005-05-18, 21:35   Re: Fiat

henry napisa/a:
Jest to auto z silnikiem o sportowej charakterystyce (121 kM przy 6500 obr/min , daje sie "jechać" dopiero od 4500 obr/min )i jazda spokojna po mieście jest męcząca

Henry przez skromnosc nie dodal, ze jest to moc zmierzona na kolach a nie na silniku co kaze przypuszczac, ze silnik moze miec ok. 150KM a zatem...jest fajnie :D .

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: