po katowicach i okolicach jezdza Panowie w srebrnych vw bora z kamerkami w okolicach wstecznego lusterka, i jak jedziesz bardzo szybko to jak Cie zlapie to mowia zdanie ktore mi sie bardzo podoba:
"my napiszemy z przodu 5, a Pan/Pani nam powie ile mamy do tego dopisac zer"
juz wszystko jasne 8)
dobrze ze nie robią lipy dla BMW .. za dobrze by mieli a moze poprostu nie stac ...
Anonymous Go
Wysany: 2005-05-11, 13:08
A w poznaniu parowki ostatnio rozwalily mondeo bo porche gonili po katowickiej i ktos im droge zajechal i mondeo do kasacji!!! Chyba za duzo W11 sie naogladali tam tez mondeo gonil e30
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Anonymous Go
Wysany: 2005-05-15, 00:47
ja bym im kazal dopisac jedno dwa zera , tylko sprzodu przed przecinkiem Widzial ktos z was Fiata Cinquecento policyjne Bo ja tak! u mnie po miescie jeździ haha. Łapne fotki to pokaze
Go
Wysany: 2005-05-15, 03:19
carisma jest napewno z warszawy.... mało tego ...ma dwururkę od REMUSA
Jeszcze długo nie Póki co z tego co wiem to najbardziej cenne znakowane auto policyjne to Audi A6. Służy w stolicy.
Jak byłem w Pradze to widziałem znakowane BMW E34, więc nam jeszcze daleko ...
w radomiu psy mają podobno jedną sztukę S8 przeznaczoną do walki z MPWR....
Skąd takie informacje ? Masz jakieś konkretne dowody na to ? Bo samo "podobno" nie jest nic warte;)
Pioter, może wrócą do aut znanych jako "Warszawy" ?:)
Anonymous Go
Wysany: 2005-05-25, 22:41
Panowie ja chwilowo przebywam w londynie i tutaj widzialem rozne policyjne autka a 2 razy (trzymajcie sie ) >>>>> BMW M5 <<<< tak dobrze napisalem BMW M5...az milo patrzec jak smigaj takimi wozami...