Oczywiscie ze zapraszamy wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zostanie z nami dwa dni!!!!!!!!!!!!!!bo ja wyzje napisane mamy pozolenstwo organizatorów.Szykucje grille,namioty,kiełaski i inne smakołyki.
ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zabierzcie ze soba jakies fajne płytki CD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zrobimy sobie własne disco bandzo a i jakis dobry prostownik :)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Miruś!!!
Bardzo ciekawa propozycja! Już myślę, czy wziąć w tym udział? Ale jeżeli będzie zimno, to kto będzie rozgrzewał przemoczone osoby??? Czy będzie ktoś konkretny na ochotnika?
Do zobaczenia w sobotę. Pozdrowienia i całuski - M.
_________________ Nothing else matters!
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-05-05, 22:00
a tym to ja bym sie Mariolka nie martwiła!!!!!!!!!tego kwiatu jest poł zlotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihi..albo i caly zlot!!!!!!!!
Miruś!!!
Bardzo ciekawa propozycja! Już myślę, czy wziąć w tym udział? Ale jeżeli będzie zimno, to kto będzie rozgrzewał przemoczone osoby??? Czy będzie ktoś konkretny na ochotnika?
Do zobaczenia w sobotę. Pozdrowienia i całuski - M.
Ja mysle ze kilku osobników bedzie rozgrzewało atmosfere klubowego biwaku.
No juz niedlugo imprezka, Czy ktos z torunia powie jaka byla dzisiaj pogoda? Bo w Wawie to bardzo marnie. Zastanawiam się czy jutro jechać. Jak bedzie padac to lipa....
ja już jestem niestety po imprezce ...praca. Jak Wam się podobało?Dla mnie luziiik tylko zeby jeszcze było więcej słoneczka niż tego wiatru.
obleciałem "wasze pole" nieźle,nieźle
troszkę odczułem, ze sztywna (czyt: zamknięta) z was grupka... ale może tylko mi się zdawneło. Mam nadzieje, że następnym razem będę moim beciaczkiem... i może w waszych barwach
Do Darco: dzięki za kalendarzyki
Do Baur: fajniutki ten twój kombiaczek...konkret 8)
Do Miry: Nie da rady Cię nie zauważyc/nie usłyszeć
Ogólnie impreza niezła - za dużo palenia gumy słabe nagłośnienie jeśli chodzi o prowadzącego żeby było słychać gdzieś na boku komunikaty, przydały by się jakieś wyścigi parami te same modele coś jak 1/4 mili ale bez czasów było by ciekawie.
swietna imprezka, nie spodziewalem sie ze moze byc az tyle autek...
wielkie dzieki dla rafala i bajki za przekimanie mnie i fozgena i fozgenki za transport do stolicy, zebym mial blizej do domciu...
pozdrowionka i do zobaczonka nastepnym razem