ja mam cala tylna kanape free, wiec nawet 3 osoby sie zmieszcza, ale ja z poludnia wiec nie frune przez stolice, 1 do gory, jakby ktos sie chcial zawinac po drodze to zapraszam
slask ->czestochowa->lodz->toronto 8)
[b]Hmmm... Otwarcie imprezy o 11. Dalej uważam że zbiórka o 6 jest poronionym pomysłem ! To ma być przyjemność. Przemyślcie jeszcze zbiórkę o np. 7.15 . K...., po 3 godzinach snu mam się bawić bo wszyscy będą zamotani sie organizowac na stacjach i postojach drugie 3 godziny ?
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Baur masz racje - miejsce i tak mamy zaklepane wiec lajtowo mozemy sobie pedzic do krainy wolnosci.Jeszcze dzisiaj napisze dokładnie co i jak i do wszystkich wyslemy maila z ta informacja.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
UWAGA UWAGA - drobna zmiana planów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spotykamy sie o 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!Powtrzam o 7 RANO!!!!!!!!!!!!Wyjaz około 7:30 jak sie ogerniemy ze sprawami organizacyjnymi.
Czemu tak pozno ano temu ze mamy miejscówke juz zakelana i nie musimy gnac na złamanie karku.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
tam gdzie w zeszłym roku - trawka, na której można posadzić swój zadek, a nie beton (lub asfalt) gdzie pod nosem tabuny powalonych beemiarzy będzie ci opalać gumę
A tak wogóle to.. Łyyyyytytytytytytytytytytytyty !!!!!! Ostatnie dni śpię po 3 h na dobe, kręce, wierce, wymieniam, skaładam by na majówke panewka robiło zdrowe Łytytytytytytytytytytytytyty !!!
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-04-27, 15:29
Mamy miejsce E......zarezerowone.....chłopaki z mpower zrobili dla Nas pełna rezerewacje w tym miejscu...mapka na mpower www...jak ktos sie nie orientuje..prosze wejsc i zobaczyc sobie! ...E...mamy E.....jezeli ktos bedzie wczesniej maja nie robić problemów.....do zobaczyska:D
Miruś
a moze ktos w koncu napisac mi o ktorej i gdzie umawiamy sie w toruniu??
moze wam to rybka, ale ja mam troche daleko i info by mi sie przydalo, a jade tam zeby sie z wami spotkac a nie was ominac
hehe nic się nie martw - coś się wymyśli , a dla Twoich gdzies się miejscówa na wjazd na pewno znajdzie... a info było
mam nadzieje ze mozna bedzie osiasc z wami mimo ze kaski przez klub sie nie wplacalo, ja mam dopiero teraz "matki boskiej pieniężnej", więc się szykowałem na opłacenie wjazdówki przy bramie