chciałbym zamontowac sobie białe tarcze zegarów i mam pytanie. gdzie to kupic?? a moze ma ktoś z was takie tarcze do wydrukowania na kompie???albo wiecie z kad ściągnąć???znalazłęm na necie tarcze z napisem alpina ale według mnie są do bani.jak wiecie to napiszcie z kąd mozna ściagnąć.
Wydrukowane tarcze???? 8)
A opony letnie do wydrukowania też są w necie??????? 8) To ja poproszę nowe 205/55/15....
Beemkę trzeba szanować i nie robić z niej drucianego PARALIŻA.
Kup jak już bardzo chcesz białe zegary, na allegro co chwila ktoś sprzedaje....
Wydrukowane...niezłe.......
Jawor [Usunity]
Wysany: 2005-04-15, 12:45
a ja bym tak nic nie wstawiał tylko bacznie obserwował środowisko bmw...i allegro w poszukiwaniu sportowych odpowiedników...ja mam oryginalne do 280km/h
P.S. Poszukuje wskaznika paliwa od E30 touring podobno miały 60l...ja mam baki w sumiena prawie 90l
Jezeli chodzi o białe zegary to zeby nie załorzyć sobie jakiegoś badziewia tzn inna czcionka niz jest na orginalnych zegarach ! Bardzo mało wiary ma własnie takie cos ... ! Skoro nie ma tych , o których ja mówie to lepiej zostawić czarne , które tez maja w sobie duzo wdzięku ! Kiedyś widzialem bardzo ładne w sklepie tuningowym w Otwocku "CARTOMEX" także do wyboru było kilka kolorów np : czerwone , żółte , niebieskie ITD ale z cena nie wiem jak jest , pozdrawiam .
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
...wlasnie, co do indygloo mozna znalezc je gdzies w Polsce ? znalazlem tylko na ebay.de i w amerykanckych sklepach internetowych około 63$
pozdr
_________________ gg: 2692158 E34 525iA Touring
Anonymous Go
Wysany: 2005-04-15, 14:41
exodos napisa/a:
x_e_o_n napisa/a:
Only Indyglo !! ladne i nie tak starsznie drogie
...wlasnie, co do indygloo mozna znalezc je gdzies w Polsce ? znalazlem tylko na ebay.de i w amerykanckych sklepach internetowych około 63$
pozdr
I taniej nie bedzie...
cena zawsze sie szacowala kolo 50E
ebay.de chyba najlepszym zrodlem jest
Anonymous Go
Wysany: 2005-04-16, 18:32
dzieki za odpowiedz,ale nic sie niedowiedziałem tylko wszyscy mnie pojechali z echce drukowac. a wiecie ze wydrukowane zegary mozna zalaminowac albo nakleja sie na nie przezroczystą folie samoprzylepną i wyglądają bardzo ładnie bo robiłem z kolesiem takie a teraz potrzebne mi są do e30,ale widze ze chyba nikt niema gotowych do wydruku ani niezna stronki z której mozna je ściągnąć