funkcja szukaj aż znajdziesz sam ze dwa razy juz opisywałem na forum
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
napisałeś zebu odkręcić przewód z listwy... jakiej listwy? Ja tam nie widze zadnej listwy, są tylko podpięte do pompy i do magla.... Wytłumaczysz dokładniej?
Ty to nazywasz maglem bądź maglownicą ja nazwałem listwą wspomagania... ale dobrze że znalazłeś... układ wspomagania w E30 i E-36 zasadniczo niewiele się różni poza przełożeniem "magla" a wymian oleju dokonuje się tak samo olej wiesz jaki wlać? chyba...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
właśnie dzisiaj wymieniłem olej na nowy MOBIL ATF i po zalaniu podczas skręcania do oporu zaczyna buczeć pompa... Nie wiem co jest bo na starym oleju tego nie było.... kręciłem chyba ze 20 razy w jedna i w drugą bo myślałem ze zapowietrzony układ ale nic to nie dało-pompa dalej buczy przy dociąganiu do końca....
właśnie przy dociąganiu powinna buczeć ... ten dzwięk oznacza koniec i maxymalny skręt podczas normalnej jazdy i skręcania nic nie powinno buczeć