odszedł największy z polaków, autorytet dla ludzi wszystkich wyznań, człowiek o wielkim sercu i umysle, panie świec nad jego duszą
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Go
Wysany: 2005-04-03, 20:30 Odszedł nasz Ojciec.
Odszedł nasz Ojciec ale pozostanie w naszych sercach na zawsze.
Jego słowa będą nam towarzyszyć zawsze. KOCHAMU CIĘ OJCZE ŚWIĘTY!
Fozgenka [Usunity]
Wysany: 2005-04-03, 20:34
Często bywa tak , że jak coś mamy na codzień to się z tym oswajamy
W momęcie jak to tracimy doceniamy jak wielkie znaczenie to dla nas miało !
Jan PAweł II - Ojciec Święty bez wątpienia był Świętym.
Byłam osobiście na 2 spotkaniach z NIM
To co się odczuwało było jak jakaś potężna energia miłości, która rozlewała się i porywała ze sobą serca wszystkich ludzi którzy się tam zgromadzili.Wiem jedno ....on przybliżył nam niebo i wzmocnił w nas wiarę.
BASIA Go
Wysany: 2005-04-03, 20:34
Miłość od śmierci jest silniejsza zawsze zwycięża". ODSZEDŁ NASZ UKOCHANY OJCIEC ŚWIĘTY ALE NASZA MIŁOŚĆ DO NIEGO NIGDY NIE ZGAŚNIE. PANIE ŚWIEĆ NAD JEGO DUSZĄ.
Odszedł nasz ukochany Ojciec Święty pozostawił smutek i żal, bo nigdy nie będzie takiego drugiego WIELKIEGO PAPIERZA ,CZŁOWIEKA ,POLAKA.
Panie świeć nad jego duszą.
smutek wielki jest w naszych sercach ... miejmy nadzieje ze bedzie nad nami czuwac razem z Bogiem. Przed smiercia powiedzial zeby sie nie smucic .. a cieszyc ze bedzie razem z Jezusem.
Cytrynka Go
Wysany: 2005-04-03, 21:43
odszedl wielki czlowiek
pokuj jego duszy ['] ['] [']
Anonymous Go
Wysany: 2005-04-03, 21:54 POZEGNANIE
Jedyny i Niepowtarzalny Czlowiek Miloserdzia Bozego-
On Nauczyl nas Kochac Szanowac i Byc.
Nie UMARL On Nadal Zyje w Naszych SERDUSZKACH-i tam MA Swoj DOM.....
Jutro na Wrocławskim rynku o godzinie 18.00 jest msza święta za Jana Pawła II, gdyby ktoś o tym nie wiedział, a chciał się połączyć z Ojcem Świętym w modlitwie zapraszam ludzi z okolic bliższych i dalszych
_________________ gg: 2692158 E34 525iA Touring
Go
Wysany: 2005-04-03, 22:36
[*]
Anonymous Go
Wysany: 2005-04-03, 22:38
[']
Łoles Go
Wysany: 2005-04-03, 22:55
odszedł WIELKI człowiek, ale na zawsze pozostanie w Naszych SERCACH [']
Przezywałem to tak jakby zmarł ktoś z mojej rodziny....Mam 26 lat i całe te 26 lat kiedy ja byłem i ON był....A teraz? Czy wszystko będzie inaczej?
Mam nadzieję , ze teraz jest szczęśliwy bo trafił do swojego MISTRZA.
Wierzę, ze i tak bedzie czuwał nad nami.....
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-04-04, 10:53
mimo, że nie jestem osobą wierzącą, to całe moje dotychczasowe życie szło wraz z potyfikatem Ojca Świętego - dlatego bardzo będzie mi go brakowało - to Wielki Człowiek, ale cieszę się, że miałem to szczęście żyć w czasach Jana Pawła II
czuje ogromny smutek..rok temu 4 kwietnia odeszla moja mama w tym roku 2 kwiietnia odszedl papiez:(:(:( NAJLEPSI I NAJUKOCHAŃSI ODCHODZĄ W KWIETNIU:(:(:(:(
ksiadz Macharski powiedzial piekne slowa:
"ŻYCIE SIĘ NIE KOŃCZY ŻYCIE SIĘ ZMIENIA"
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
nie no tragedia....................................................................
Anonymous Go
Wysany: 2005-04-04, 14:33
Nie mozna powiedziec ze stracilismy naszego PAPE, bo Zostal w naszych sercach i duszach ,Zrobil tu na ziemi kawal dobrej roboty On po prostu Poszedl odpoczac -ile w koncu mozna tak ciezko pracowac ?Kiedy Odchodzil Byl spokojny, radosny i spelniony ,czuwaly przy nim miliony ludzi na calym swiecie .Ladnie powiedzial wloski Biskup " On Poszedl do domu Ojca "Ciezko dobrac slowa, zeby okreslic takiego czlowieka .Dla mnie bedzie NADCZLOWIEKIEM, bo nie znam nikogo, kto by MU do piet dorastal . Przez cale zycie Byl bardzo skromny i przede wszystkim ludzki,nigdy sie nie wywyzszal Pokazal calemu swiatu jak mozna a nawet jak nalezy zyc .