a nio wlasnie kupilem to i to i zastanawiam sie jeszcze nad sciemnieniem lekko szyb z atestem doradzcie czy przyciemniac czy nie.Dolozylem do niuni prawie 5 tys ale nie zaluje kuple mowia ze jestem je...ty ze tyle dokladam ale to moje marzenie od dziecka e-30.Pozdro
spoko, jemu chodzilo o to ze wybrales felgi a nie przekladnie...
sprawa bezpieczenstwa jest chyba oczywista, tu chodzi tylko o troske...
a jak kupiles i to i to to giciu..a kasa to wiesz, przy takim aucie rzecz 2go rzedna, ma byc slicznym ucielesnieniem marzen
pozdro
wkladnaie kasy w autko to normalna zecz najgorsze jest to ze staje sie to nalogiem i dostaje sie szalu jak nie ma co zrobic juz z autkiem bo wszystko zrobione ja w tedy osobiesie zaczynam szukac co by tu moglo wyc zepsute albo zaczyna sie psuc i wymieniam zeby tylko cos zrobic chore to jest i nie do wyleczenia
Szyby sobie podaruj oszczedzisz sobie czestych kontroli przez policje a wydaje mi sie ze moda na szyby juz mija teraz lepiej pokazac jak masz ladnie w srodku zrobione niz chowac wszystko
Anonymous Go
Wysany: 2005-03-31, 21:55
XEON masz w sumie racje moze podpowiesz mi cos o srodku co zrobic oczywiscie jak mozesz srodek mam standard tylko biale tarcze.pozdro