Przecież to Alfa, więcej to będzie stało w serwisie jak jeździło
Miejmy nadzieję.
Przeraża mnie ten wyścig technologiczny i olbrzymie nakłady na ściganie kierowców, które daje wymierne korzyści. Szkoda, że nie są tacy gorliwi w robieniu bezpiecznych dróg i łataniu dziur, ale to w końcu nie daje kasy dla państwa. Wszystko pod płaszczykiem bezpieczeństwa. Ciekawe jaką techniką mierzą tych z naprzeciwka, laser? radar klasyczny?
Akurat Alfa 159 nie odbiega awaryjnością od innych współczesnych aut w swojej klasie. Dużo traci na wartości i można ją kupić w dobrej cenie, ma niezłe silniki i jest stylowa. Nie czepiajcie się tak, bo wstyd, żeby fanami motoryzacji rządziły stereotypy
Alfa ma bardzo bogatą historię w motorsporcie, a psują się wszystkie samochody. Rzućcie okiem jakie miejsca w rankingach bezawaryjnosci zajmuje E46....
Faktem jest, że przeznaczone dla Policji auta miały jakieś problemy techniczne, ale podobno jest wszystko na dobrej drodze.
Akurat Alfa 159 nie odbiega awaryjnością od innych współczesnych aut w swojej klasie.
dokładnie...bo obecnie produkowane auta są awaryjne bez wyjątku...może i jest stylowa, ale...tabliczka znamionowa mówi sama za siebie Fiat Auto Spa...jakoś to mnie nie przekonuje...spory spadek na wartości także o czymś świadczy...
A tak troszkę z innej beczki - na drodze nr.7 w okolicach Mławy kręcą się : skoda superb srebrna, opel vectra bordowa, renault megan czarne.
Widziałem tą skode w akcji , oj kopyto to ona ma.
A tak troszkę z innej beczki - na drodze nr.7 w okolicach Mławy kręcą się : skoda superb srebrna, opel vectra bordowa, renault megan czarne.
Widziałem tą skode w akcji , oj kopyto to ona ma.
Jednak zimowe opony wystają poza obrys karoserii, co jest niebezpieczne dla innych kierowców, gdyż podczas jazdy z dużą prędkością rozrzucają kamienie z drogi.
Według KGP producent przestawił jednak dokumenty potwierdzające bezpieczeństwo tego rozwiązania.
A to ciekawe. Dobrze by było jakby przedstawili taki dokument, co w nim niby napisali.
ja pier.... 20 tysi oszczędności za auta które zagrażają bezpieczeństwu na drogach...masakra... dystanse pewnie jakiś tokarz w szopie wykonał po taniości...tego który złożył zamówienie powinni w d... kopnąć... tyle fajnych fur a wybrał Alfę...nie rozumiem...pewnie miał jakiś udział ze sprzedaży...to co zaoszczędzili w stosunku do Insigni wywalą teraz na porządne dystanse z atestem, a zakup ich do 120 fur...myślę że nie starczy...to jest właśnie Polska...