nie mam prawka na motor i nie zrobie!! wole mandat i brak punktow!!
do pierwszego wypadku z twojej winy...jak bedziesz musiał placić komus rentę do konca zycia ze swojej kieszeni bo z powodu braku prawka twoja ubespieczalnia sie wypnie to zmienisz zdanie.
Cytat:
nie posiadał wymaganych uprawnień do kierowania pojazdem mechanicznym,
z wyjątkiem przypadków, gdy chodziło o ratowanie życia ludzkiego
lub mienia albo o pościg za osobą podjęty bezpośrednio po popełnieniu
przez nią przestępstwa
Jakby to powiedz gonilem klienta co mi ukradl coś tam
Niech mi teraz udowodnia ze klamie, bo jak nie to OC placi
ale to taki szkopol.
Nszczescie mam wiekszoc kategorii
Swoja droga moj egzamin na kat B, 5 lat temu prawie zakonczył sie procesem
Co to ma byc by pytania byly tak ulozone ze odpowiedz nieprawidlowa ,jest prawidlowa bo tak uznal ciec ukladajacy testy '
ale wiadomo wiecej egzaminow wiecej kasy do budzetu
No wiec jest tak jak myślałem . Podeszłaś do tematu nie znając go od środka.
Mnie też cwaniactwo i kretynizm wkurwia i tu się z tobą zgodzę.
Wkurwia mnie też że większość ludzi nie znających tematu myli motocyklistów z posiadaczami motocykli(czyt debilami w dresach latającymi po 200km/h w zabudowanym bez prawka na moto kumpla) a potem obrywa się prawdziwym pasjonatom.
Jak nie znając od środka? Jestem użytkownikiem dróg tak samo jak każdy motocyklista, i to od dłuższego już czasu Motocyklista czy też posiadacz motocykla. Tak jak mówiłem, przez debili cierpią inni, tak było, jest i pewnie zawsze będzie, bo niby skąd się biorą zakazy?
A czy rozwiązanie jest słuszne - czas pokaże, nie przeczę - żałuję, że zostały wprowadzone, ale póki co przyjmuję, że to zło konieczne. Żeby nie było - przepisy dotyczące kat. A nie do końca są mi na rękę, bo w niedługiej perspektywie czasu miałem zamiar zrobić prawko na moto, no ale... Się zobaczy
M-Technology napisa/a:
Niech mi teraz udowodnia ze klamie, bo jak nie to OC placi
Nie będzie z tym wielkich problemów A ubezpieczalnie nie odpuszczają tak łatwo A tak na marginesie - z takim podejściem dajesz argumenty "za" autorom omawianych przepisów
maaaad- co ten link ma wspólnego z tematem?
Widzę nie znasz tematu a uparcie dążysz do ..... sam nie wiem czego.
Zrozum w końcu że motocykliści to nie tylko świry latające 200 przez miasto na kole i przestań traktować ich jak zło konieczne.
Statystycznie kierowcy BMW też powodują sporo wypadków więc może zakazać poruszania się samochodami marki BMW po polskich drogach albo wprowadzić jakiś podatek?
pozdro
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...