GAZ tylko w kuchence albo w :cenzura: po grochówce - NIGDY choćby paliwo było z gówna nic mu zapachu nie dorówna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2011-01-23, 11:13
Ja słyszałem o VW polo które miało zamontowane turbo i było zasilane tylko LPG i podobno miało 160km, także możecie biadolić na LPG ale i tak ludzie dalej będą to montować czy śmierdzi czy nie. Ja jestem zdania że do starszych aut LPG się nie nadaję i strasznie utrudnia ewentualne naprawy, czego dowodem jest z tysiąc tematów na tym forum.
Ja słyszałem o VW polo które miało zamontowane turbo i było zasilane tylko LPG i podobno miało 160km, także możecie biadolić na LPG ale i tak ludzie dalej będą to montować czy śmierdzi czy nie. Ja jestem zdania że do starszych aut LPG się nie nadaję i strasznie utrudnia ewentualne naprawy, czego dowodem jest z tysiąc tematów na tym forum.
Pozdro
Osobiście miałem przyjemność jeździć autem które smigało tylko na LPG, mało tego auto miało turbo. gaz dostarczany był za pomocą szprycy zapożyczonej z forda chyba ściery jak dobrze pamiętam. A wszystko to było upchane w starej poczciwej Ładzie LADA Rulezz