Wysany: 2010-11-11, 17:38 problem z odzyskaniem kasy za felgi
witam panowie w skrocie kupilem w lipcu felgi z oponami umowilem sie z gosciem ze jak beda krzywe to mi wymieni bo ma pare sztuk jeszcze jak sprawdzilem okazalo sie ze dwie sa krzywe dzwonie do goscia to mowi ze jest zagranica zeby zadzwonic za tydzien dzwonie nieodbiera,i tak do wrzesnia jak zadzwonilem z innego numeru powiedzial ze zobaczy czy jeszcze ma bo mogl sprzedac ma mi dac znac 3dni niedaje dzwonie do goscia znowu nieodbiera,wkurzylem sie pojechalem do niego zonka mnie przywitala mowi niema meza ja mowie to niech pani mi odda kase a ja zostawie wszystkie te kola bo nawet ich niezalozylem ona ze zmezem pan zalatwial to znim trzeba ok ale jak nieodbiera tel mowi e zeby ona zadzwonila dzwoni przymnie tez nieodbiea i takie moje pytanie czy sa jakies szanse na odzyskanie kasy zadnej umowy niemam na pismie mam tylko kumpla swiadka bo byl zemna po te felgi??pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
świadka jak piszesz masz...postraszyłbym go zgłoszeniem sprawy na pały i powinno poskutkować...zwłaszcza że prowadzi interesy na boku to nie będzie chciał raczej mieć z nimi do czynienia...niech zwróci pełną kwotę i zabierze koła lub niech wymieni te dwa felerne...trochę długo czekałeś...skoro koleś wykręcał się powiedzmy dwa tygodnie od razu postawiłbym mu sprawę jasno...