Szukam takiej książki lub czegoś w tym stylu. Jest w ogóle coś takiego?? MA ktoś może albo wie skąd sciągnąć?? Bardzo byłbym wdzieczny. Jeżeli nie ma nigdzie do E32 może byc ewentualnie do E34. Oczywiście chodzi mi o skany do sciagniecia.
Ja miałem na płytce Bentyleja o e32 ale gdzies zagubiłem w domu ksiazka która ma 900 stron i jest wszystko
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Odgrzewam kotleta bo temat z wcześniejszego linku nie istnieje..
Jeśli ktoś miałby np w pdf sam naprawiam e32 to prosze o pomoc - chodzi mi konkretnie o silnik m30b35
Pzdr
wpisz w google bentley sam naprawiam e32 download i poszukaj, gdzieś na serwerze leży na pewno
teraz mnie w domu nie ma, ale jak nie znajdziesz to za parę dni wrzucę nawet gdzieś tu na forum
pozdrawiam
ściągnąłem tą z drugiego linku, owszem jest pare rzeczy ale to nie to..
Chodzi mi typowo o serie 'sam naprawiam', coś gdzie będą opisane usterki i możliwe przyczyny itp, ta z linku to zwykła instrukcja obsługi, jest pare danych eksploatacyjnych i mase opisów jak jeździć po śniegu, jak włączyć ogrzewanie itp
Tej książki bentleya nie moge nigdzie znaleźć, tzn linki są nieaktualne - także jakby ktoś to miał i miał chwilke czasu to będe bardzo wdzięczny za wrzucenie tego na jakiś serwer..
Dzięki Panowie za pomoc
Pzdr
Zachęcam do zakupu książki z cyklu Sam naprawiam BMW e34 - przecież silniki te same i generalnie problematyka mechaniczna również jest ta sama. Wydawnictwo WKŁ autor Etzold.