_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Odpowiednia opona i wszystko się zmieści KOSA da radę
Widzę że bardzo popularny stał się gwint domowej produkcji. A pamiętam jak ja założyłem to do mojej wąskiej to wszyscy prawie krzyczeli że to druciarstwo... Kosa a jakie amory tam będą
Tylko co za pustak diaksem wyciął otwór przegrodzie bagaznika wielkosci pilki do kosza ...
ktoś kiedyś zatrzasnął kluczyki w środku, a bagażnik był otwarty więc najprościej mu było wejść do środka robiąc sobie takie wejście
ale zostało to naprawione podczas prac blacharskich
dodam że dołożyłem jeszcze OBC I
a na felgach leżą "brand new":
wymieniłem także płyn hamulcowy oraz przewody elastyczne, płyn chłodniczy, palec (na ten ze sprężynką), dyfer 4.27 i to był błąd jadać 95% trasy autostradą A4 do Krzywej ...
"Babcia" na torze w Gostyniu:
obecnie na KW -60, jeszcze leżą nie zakładane Formel K -60
_________________ gg: 2692158 E34 525iA Touring
===KOZA=== Poszukaj zanim napiszesz !!! Troska-ToMojaWąska
Doczy: 06 Cze 2009 Skd: Piotrków Trybunalski
Wysany: 2011-05-30, 10:40
Normalnie Miałłłłł hehe !
Piękne 323 W góre serca KOSA !
_________________ Wielu mówi...jesteś Szalony!!!
.. ja myślę że jestem spełniony>0)
minęło trochę czasu w temacie i wiele się zmieniło,
niestety zmieniło się to że "czarna" 06.2011 dostała strzała czołowo, z OC wiadomo szkoda całkowita a że auto jest stare to marne grosze można dostać,
jak to mówią "jak masz stare doinwestowane auto to trzymaj je w garażu"
trochę kasy odzyskam sprzedając włożone w nią graty ale to i tak będzie mże z 10%,
rana na sercu jednak pozostanie
jednak w tak przykrych chwilach zawsze mogę liczyć na moich przyjaciół,
w 2 tygonie po tym przykrym zdarzeniu, dokładnie 23.06 stało się coś czego do dnia dzisiejszego nie mogę ogarnąć, zrobili na szybko zrzute, przekoanali nowego właścieiela mojej byłej E30 320 (którą musiałem pilnie sprzedać z przyczyn ode mnie nie zależnych) do szybkiej sprzedaży auta (nie mam pojęcia jak to zrobili )
i tak znowu mam E30 w garażu więc, odgrzeje kotleta z tematem:
Aż niewiem co powiedzieć, szkoda Czarnuli i to strasznie
Ale postawa chłopaków z maxbimmer ...
Poprostu jest powalająca
Masz wielkie szczęscie w nieszczesciu KOSA, mając u siebie na miejscu tak wielkie wsparcie
Gratki
PZDR!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...