_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
no no kolego nareszcie mplastik na swoim miejscu
jest pięknie i nie wiem co masz na myśli mówiąc dużo pracy zostało
pięknie dobrany ten kolor żółty do tej czerwieni
ladna zbliza sie znowu wtorek a sam wiesz co to oznacza w poznaniu wiec moze teraz zamiast sluzbowym oplem przyjedziesz kantem,zebym mogl w koncu na zywo obadać
Kurde Maslan na prawde sesja pod galeria mnie rozwalila , jak zawsze bylem fanem waskiej na mt1 to przyznam ze po obejzenieu fotek sam zaczalem szukac po allegro jakiegos ladnego mt2.
Nie ma co bic piany sam wiesz ze Ci wyszlo profesjonalnie inaczej bys fotek nie zamieszczal.
Ode mnie pelen szacun.
wklejam kilka zdjęć w lepszej jakości, dzięki dla Radka, Michała i Karola za foty!!
do zrobienia zostało jeszcze sporo rzeczy, założyć OBC II, grzane stołki, pomalować lusterka, prawy przedni błotnik i pas przedni ponieważ są najbardziej wypłowiałe i odróżniają się od reszty.
Puki co pogoda sprzyja poświęcaniu się szybszej zabawce niż E30 więc kwadratura zaczeka do jesienii.
mam też nowe koła, obecnie jestem na etapie zakupu dystansów i wkrótce pojawi się powiew świeżości bo szerokich RM-ów jest coraz więcej, co mnie wcale nie dziwi bo to świetne koła, ale trzeba coś zmienić
mała aktualizacja zdjęc, RM-y jeżdżą już na innej pięknej E30 stce w Poznaniu a u mnie zagościło dosyć rzadkie CR7 w rozmiarze 9x16 ET 25 i dystanse 20mm.