BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Przesunity przez: RoboCop
2010-07-06, 17:41
Skradziona BeMka 325ci Cabrio!!!!!!
Autor Wiadomo
majkikce 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 06 Lip 2010
Skd: Katowice
Wysany: 2010-07-06, 15:36   Skradziona BeMka 325ci Cabrio!!!!!!

Witam jestem nowy na forum, nie wiem czy dokładnie tu mogłem udzielić tej informacji o kradzieży Mojej Bejki ale daje i staram sie dawać wszędzie gdzie to możliwe by ją odzyskać. A wie jeśli ktoś widział w Katowicach i okolicach (Mysłowice, Mikołów , Jaworzno...) Ciemno granatowe BMW Cabrio 325 CI E46 Rejestracja PTU 77LJ nisko zawieszona, Felga DOTZ HANZO 17'. Znaki szczególne, urwany znaczek z tylej klapy, pęknięty klosz migacza od str kierowcy z przodu, i w niektórych miejscach na masce i tylnej klapie odpadał klar. w środku szara skóra. Daje orientacyjne zdjęcia bo niedawno została zakupiona prze zemnie i nie zdążyłem jej akurat zrobić zdjęć. Jeśli ktoś widział wie czy cokolwiek pożytecznego w sprawie proszę o pilny kontakt Michał 511040591 !! !!!

Dodam pewną cenną informacje, jeśli ktoś znajdzie auto, zatrzyma kierowce, lub powie mi gdzie ono stoi i odzyskam auto to Gwarantuje nagrodę 1000zł !!

Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2010-07-06, 17:42, w caoci zmieniany 3 razy  

BassQ 

Pomg: 5 razy
Doczy: 27 Maj 2010
Skd: K-J
Wysany: 2010-07-06, 21:27   

a kiedy je buchneli ? bo jak tydzień temu to już na pomorzu można szukać

współczuje

Pablo325i 

Pomg: 3 razy
Doczy: 19 Mar 2007
Skd: Borken DE / Warszawa
Wysany: 2010-07-06, 22:03   

koledzy! jak jej nie wywioza z kraju to moze beda mieli przejebane!!!
w calosci powinno sie ja niedlugo zlokalizowac jak kraj dlugi i szeroki, a w czesciach tez jest szansa dorwac tych padalców :evil:

majkikce jak za granice nie wyzwioza (niestety np do czech nie ma odprawy granicznej czy jak tam to sie nazywa) to jest spora szansa ze sie dopadnie frajerów

Fajnie by bylo jakbys mial jakies numery czesci, np lamp czy szyb, moze na zdjeciach (np poprzedniego wlaqsciciela) odczytasz. Wtedy moze ktos kupi Twoja czesc i da znac.

Jak glaby nie wiedza ze dales to na forum, to moze komus z forum sprzedadza np klape bez znaczka czy cos charakterystycznego z Twojej fury

gg 3777982
Ostatnio zmieniony przez Pablo325i 2010-07-06, 22:11, w caoci zmieniany 5 razy  

hawk 

Doczy: 10 Cze 2010
Skd: pl/uk
Wysany: 2010-07-06, 22:36   

napisales ze bmw niedawno kupiles
sprzedawca nie wzbudzal zadnych podejrzen??

majkikce 

Doczy: 06 Lip 2010
Skd: Katowice
Wysany: 2010-07-06, 22:41   

auto ukradł brat mojej laski, który od ostatniego czasu tzn pół roku w ogóle nie pracował i w sumie "zył" z niezłych przekrętów, i sprzedaży zioła i rożnych ciekawych specyfików do nosa, i ostatnio wrócił do domu po 4 dniach i matka kazała mu się wynosić a gdy ja byłem z moją laską na spacerze on wziął dowód i klucze z biurka i ze spakowaną torbą z ciuchami wyjebał z domu i tyle go widzieli od czwartku (tj 01.07.2010r) tamtego tygodnia
a wiem ze tego gościa co ukradł tzn mojej brat robił już komuś innemu przekręty

http://www.patrykhasiak.pl/
to jego zdjęcie
a wiedziano go w tym aucie w piętek w Katowicach na osiedlu wtosa i na giszowcu

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych