ano pokazali mnie w tvn turbo, chwalic sie nie ma czym bo jak ktos cie robi na 15 tys zl to srednia przyjemnosc........
Cypis nie wal w PTAKA nie bylo takiej akcji zebym kogos nie poznal chyba ze juz ledwo na nogach stalem
ano pokazali mnie w tvn turbo, chwalic sie nie ma czym bo jak ktos cie robi na 15 tys zl to srednia przyjemnosc........
Cypis nie wal w PTAKA nie bylo takiej akcji zebym kogos nie poznal chyba ze juz ledwo na nogach stalem
grzes w turbokamerze bylem a nie w uwaga pirat
pozdr
Daj znać kiedy gdy sprawa z tymi partyzantami się wyjaśni. Takim kutasom powinni wydać dożywotni zakaz prowadzenia działalności gospodarczej.
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
kiedys sie zbiore to opisze cala historię w tym temacie, bo to co pokazali w tvn to nie sa wszystkie kulisy tej sprawy, ale narazie nie chce mi sie nawet o tym myslec .....
MAJSU, komis nie ten sam bo w tamtym to aktualnie nie ma zadnego auta.........
aczkolwiek nie wykluczam ze jedna ze wspolniczek prowadzi wlasnie ten komis w ktorym stoi m5
Łukasz dzieki za pomoc !!!!
pozdr
_________________ byłem tu 06.12.24
Ostatnio zmieniony przez wrona 2010-06-28, 11:02, w caoci zmieniany 1 raz
MAJSU, komis nie ten sam bo w tamtym to aktualnie nie ma zadnego auta.........
aczkolwiek nie wykluczam ze jedna ze wspolniczek prowadzi wlasnie ten komis w ktorym stoi m5
Łukasz dzieki za pomoc !!!!
pozdr
Ja nic o komisie nie pisałem.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
ten komis prowadzi facet o imiemiu piotr a jego zona to karolina. i mega znich przewaly bo wynajeli teren pod ten komis gdzie stoi to e28 od biura nieruchomosci w ktorym pracuje i sie oczywiscie od 6 miesiecy nie rozliczyli.