Chodzi mi o przedni i tylni zderzak bo do m-technic I nie podobne chyba? Wie ktoś jakiej firmy te spojlery i czy może wychodziły w oryginale w jakiejś wersji bo wygląda lakier na oryginał.
Dodatkowo do czego ten panel nad lusterkiem służy i czy jest w każdej e30:
co do panelu to jest tzw. CHECK Panel, pokazuje błędy/awarie:
BREMSLICHT - światła stopu - świeci po włączeniu zapłonu, po naciśnięciu hamulca gaśnie (jeżeli wszystko OK)
RUCKLICHT - światła wstecznego
KENNZEINCHENL - podświetlenie rejestracji
ABBLENDLICHT - światła mijania
WASCHWASSER - niski poziom płynu do spryskiwaczy
KUHLWASSER - niski poziom płynu chłodzącego
MOTOROIL - niski poziom oleju
_________________ gg: 2692158 E34 525iA Touring
Ostatnio zmieniony przez Kosa 2010-04-30, 09:53, w caoci zmieniany 1 raz
Ok sprawdzilem, BREMSLICHT faktycznie pali się po uruchomienia auta i gaśnie jak sie wciśnie hamulec (interpretując to ponownie to tylko on ma się zapalać i gasnąć tak? więc jest ok) a co do pozostałych pytań ?
Co było w składzie m-technic I i czym się różni od serii.
Oraz przedni i tylni zderzak (dokładki) widział ktoś podobne gdzieś ?
Zastanawiam się by dopasować do tych zderzaków jakieś progi...
_________________ Wolę spędzić życie w otoczeniu ptaków, niż zmarnować je marząc, że wyrosną mi skrzydła...
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, zastanawiam się czy zostawić przednią i tylnią dokładkę czy może zmienić na coś innego...
Jak wam się one podobają?
Jeśli zmienić to na co? Bo te laminaty e46 look z allegro średnio mi się widzą... do fiata 125p pewnie podobne problemy bym miał z dopasowaniem ich co do e30
Irytuje mnie ten znaczek M3 na tylnej klapie... Chyba go zdejmę...
Uploaded with ImageShack.us
Bez znaczka .................. ze znaczkiem...........Ciemne lampy (Virtual Tuning)
Jak lepiej ?
_________________ Wolę spędzić życie w otoczeniu ptaków, niż zmarnować je marząc, że wyrosną mi skrzydła...
Ostatnio zmieniony przez Ahmed 2010-05-02, 14:15, w caoci zmieniany 3 razy
Mysle ze zmiana to indywidualne podejscie do swojego auta i nie sugeruj sie zdaniem innych tylko tym co tobie sie podoba , dla mnie osobiscie lepiej bedzie zalozyc jakas dobra fele i juz auto inaczej bedzie wygladalo ale pomysl ze zderzakami od e46 do bani ....klasyczna waska zdecydowanie lepiej bedzie wygladac:)
To o e46 wspomniałem tylko po to by podkreślić śmieszność tych zderzaków i niską jakość wykonania:) Znaczek jednak zdejmę bo to nawet nie stało obok m3
Co do Kamei masz jakieś fotki może na necie całego pakietu bo muszę jakieś progi dopasować do tego bo bez progów wygląda jak wygląda ....
Jak wam się podobają ciemne lampy ? Zastanawiam się jak by tu je przyciemnić żeby wyglądały jak na foto (na foto przyciemniłem z Paint Shop Pro )