Wysany: 2010-04-20, 13:04 [e36] obudowa filtra powietrza
witam! co to za dwa wyjscia z podspodu filtra powietrza? chyba powinny byc tam podłaczone przewody. tylko z czym??
silnik m50b20vanos
orientuje sie ktos??
Nie za bardzo pamietam ale spotkałem kiedyś podobnie wyglądajacę wersję z odpulaczem wstępnym była to wersja na szczególnie trudne warunki. Ale nie bierz tego za pewnik moge się mylić.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Powinny byc podłączone przewody układu chłodzenia do podgrzewania przepustnicy nr.10 w linku http://www.realoem.com/bm...123&hg=11&fg=35 dotyczy e34 ale to samo rozwiązanie .To rodzaj termostatu /zaworu który otwiera dopływ cieczy do ogrzewania przepustnicy kiedy zasysane powietrze ma bardzo niską temperaturę. Ma zapobiegac zamarzaniu przepustnicy.
Szwangru faktycznie termostat jak w skandynwaskich wersjach e34.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
W głowicę, ale w swojej e34 ułamałem ten króciec i najzwyczajniej pominąłem termostat przez co przepustnica była grzana cały czas .W samochodzie do użytku codziennego nie odczujesz drastycznego spadku mocy .
Ostatnio zmieniony przez szwangru2 2010-04-20, 16:32, w caoci zmieniany 1 raz
najzwyczajniej pominąłem termostat przez co przepustnica była grzana cały czas .W samochodzie do użytku codziennego nie odczujesz drastycznego spadku mocy .
i chyba własnie tak jest zrobione u mnie bo patrzyłem ze tam w głowicy i w przepustnicy sa po podpinane przewody.czyli co nie musze tego przerabiac