witam panowie... tematow juz duzo takich bylo ale nic nie znalazlem takiego jak potrzebuje... a wiec problem polega na tym ze wymienialem tuleje wahacza na wzmocnione m3 ustawilem zbierznosc... i jazda probna... najpierw w lewo delikatnie sciagnelo pozniej w prawo delikatnie i kierownica trzeslo powyzej 100km/h, wracalem do warsztatu i bylo dobrze tylko po ustawieniu jadac prosto kierownica w srodku nie jest na wprost.... teraz nieraz mi zatrzesie kierownica... czy mozliwe ze do wymiany sa drozki i koncowki krazka kierowniczego?? czy tez moze stablilizator?? czy cos innego??
mozliwe ze wszytkie te elementy do wymiany?? czy tylko drazki i koncowki?? i co sadzicie o firmie meyle warto kupowac?? niby wzmacniane sa... bo mam calkowite zawieszenie H&R twarde i niechcialbym co chwile wymieniac
mozliwe ze wszytkie te elementy do wymiany?? czy tylko drazki i koncowki?? i co sadzicie o firmie meyle warto kupowac?? niby wzmacniane sa... bo mam calkowite zawieszenie H&R twarde i niechcialbym co chwile wymieniac
Możliwe. Meyle warte polecenia.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
EH...dokładnie. Byłem niedawno na ustawianiu zbieżności to "fachowiec" pozakładał urządzenia na koła i zaczął ustawiać. Na stan zawiechy nawet nie zerknął.
Ustawił dobrze i auto prowadzi się prawidłowo. Przed ustawianiem zbieżności dobrze jest podjechać na SKP i skontrolować zawieszenie.
Pomg: 2 razy Doczy: 22 Sie 2009 Skd: Będzin (sląskie)
Wysany: 2010-04-03, 15:10
LeonE30 napisa/a:
EH...dokładnie. Byłem niedawno na ustawianiu zbieżności to "fachowiec" pozakładał urządzenia na koła i zaczął ustawiać. Na stan zawiechy nawet nie zerknął.
Ustawił dobrze i auto prowadzi się prawidłowo. Przed ustawianiem zbieżności dobrze jest podjechać na SKP i skontrolować zawieszenie.
To i tak nic - moje auto mialo robione zawieszenie zanim je kupilem - i zbieznosc ustawili tak jak dla aut z przednim napewdm czyli na odwrót
_________________ E30 Touring - project in progress - sprzedane
E30 Coupe - dupowozik
Z3 Roadster - lansowozik