Cofałem, żeby przepuścić ciężarówkę, bo inny koleś zaparkował w taki sposób, że nie mogła przejechać, to postanowiłem wspomóc dostawcę, no i niestety trafiłem na bramę (ustawioną równolegle, nie prostopadle do mnie) której nie było widać w lusterkach...
Parę godzin roboty, i jest lepiej... Nie jest idealnie i nie będzie, bo to raczej niemożliwe, ale zawsze lepsze to niż ogromna wgniota...
Jakby ktoś pytał, wyprostowaliśmy to za pomocą beli drewna oraz kawałka szyny kolejowej
Teraz muszę znaleźć gdzieś tanio prawą lampę
Aaa, i tak gwoli informacji, auto dostało 4 "nowe" letnie opony. 4x 205/45/16 firmy "made in china" Używane, chińskie, ale tak czy siak lepsze niż prawie łyse Falkeny.
Ostatnio zmieniony przez Bloody 2010-04-12, 17:23, w caoci zmieniany 2 razy
W ogóle to nie trzymały moje Falkeny Sprawdziłem nowe na suchym, i trzyma napewno lepiej niż poprzednie opony, więc myślę że na mokrym tak czy siak będzie lepiej (co nie znaczy, że dobrze). Te opony to bodajże "Cooper" czy jakaś taka marka.
Tak jak mówiłem, lepsze to niż łyse markowe opony...
Ostatnio zmieniony przez Bloody 2010-04-12, 22:41, w caoci zmieniany 1 raz
Ja mam Nankangi u siebie na przedzie i na suchym jest w miare ok, ale po deszczu to juz masakra. Teraz juz szybko nie jezdze bo sie nie da, ale zaufaj i badz w pogotowiu.
jesli masz ori 323i to NIE,inne łączenie środkowy - koncowy, inna długosc środkowego ,schyl sie pod auto a bedziesz wiedział o co chodzi,spojrz na jakiej długosci masz łączenie koncowego