_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Ja tez juz zmieniłem, pompę wody, pasek, parę rolek, wentylator.
Ale czuć że wiosna idzie, bo mechanik resztki płynu zimowego do spryskiwaczy wlał mi do chłodnicy no własnie, zaszkodzi czy nie? Było tego koło litra, może półtora.
Francja elegancja, fachowiec jeszcze zbadał go glikometrem, mówi do -25'C to płyn, a na bańce jak wół napisane "ZIMOWY PŁYN DO SPRYSKIWACZY".
PS
a kapcie to pewnie na święta dopiero
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Ja tez juz zmieniłem, pompę wody, pasek, parę rolek, wentylator.
Ale czuć że wiosna idzie, bo mechanik resztki płynu zimowego do spryskiwaczy wlał mi do chłodnicy no własnie, zaszkodzi czy nie? Było tego koło litra, może półtora.
Francja elegancja, fachowiec jeszcze zbadał go glikometrem, mówi do -25'C to płyn, a na bańce jak wół napisane "ZIMOWY PŁYN DO SPRYSKIWACZY".
PS
a kapcie to pewnie na święta dopiero
Wypierdzielaj caly płyn i zalej takim jak trzeba bo może Ci się spienić ten płyn w układzie
noker zmienialj jak najszybciej ten plyn juz wymienialem silnik z dziura w bloku bo tez dolali 2 l plynu do spryskow spienil sie i gowno z chlodzenia .....
pozdr
_________________ byłem tu 06.12.24
Ostatnio zmieniony przez wrona 2010-03-25, 23:42, w caoci zmieniany 1 raz
Latał bym juz na 18 od tygodnia ale 1 z 2 opony ktore kupiłem okazało sie ze nadaje sie na śmieci (poł roczne Coninentale Sport Contact 3 z konca 2009 bierznik jak nowy ) Tak to jest kupowac nawet najlepsze uzywki, dobrze ze nie było problemu z odzyskaniem kasy....
Jak dobrze pojdzie to w przyszłym tygodniu juz bede na letnich 18 bo nowe oponki juz w drodze - tym razem nowe nowe
Ostatnio zmieniony przez CRC 2010-04-01, 02:31, w caoci zmieniany 1 raz