Dziś kupiłem progi i nakładki M-technic II oryginały. Dzięki temu forum bo tu je znalazłem. Narazie muszą jeszcze chwilkę poleżeć w garażu ale około marca będą już na samochodzie. tak jak mówicie wolno kompletuje cały mt2. Pozdro
Witam, dawno nie zaglądałem ale troszkę się pozmieniało i postanowiłem napisać. e30 w sumie jest u lakiernika odbiór w piątek ale narazie pokaże fotki co mi się udało skompletować przez zimę:):)
świeżo pomalowane keskiny
uchylne szyby tył
tylni MT II NOWY :D:D:D
progi MT II
Nie wszystkiego mam foty, do tego jeszcze siedzenia sportsitze licznik z obrotomierzem :D bo zamiast niego oryginalnie był zegarek:(
Mam nadzieję ze juz w soboto porobię nowe foty prosto z lakierni to od razu wzuce:)
narazie jest ok, dziś właśnie widziałem ją już na innych kołach,
na niedlugi okres zmienily mi sie priorytety w zyciu
ale napewno wroce do czegos ciekawego
jedno bmw mam jeszcze pod domem, zona da czasami pojezdzic
Ostatnio zmieniony przez Przemass 2010-03-31, 09:28, w caoci zmieniany 1 raz
Eeeee Kolego, świetny kolor, super baza i bardzo ładne E30, ma coś w sobie, może jedynie tego koła z dodatkiem zieleni nie do końca mi leżą, ale generalnie jest świetnie
Pozdrawiam kolegę z okolic
loco Poszukaj zanim napiszesz !!! Styl Życia Gnoja
Doczy: 17 Lut 2010 Skd: Kluczbork
Wysany: 2010-03-31, 22:48
Widząc te koła na samochodzie Sa przepiekne
Mam nadzieje ze nastepny raz jak ja zobacze na zywo to juz bedzie mt2
siema koledzy, tak wcześniej wszystko było na zdjęciach i w częściach teraz wszystko jest już założone i skończone:D:D:D oto moje białe e30 w najnowszej odsłonie:)
sorry za jakość zdjęć ale jeszcze nie robiłem żadnej sesji bo pogoda straszna.
Ładnie
Ale mam dwa "ale": ale nr 1 - chromy out, a na ich miejsce shadow line, tym bardziej, że nerka czarna, black hella też jest; ale nr 2 - zielone akcenty na felgach jakoś mi nie bardzo przypadły do gustu.
powiem Wam ze ja juz nizej chyba jej nie dam, jeżdżę nia na co dzień a poza tym kiedyś próbowałem i musiał bym całe nadkola pchać na boki zeby te koła weszły bardziej chyba. Narazie zostawię tak jak jest.
Bardzo, bardzo fajne autko.
Mi też widzi się spoilerek MT2, chociaż w tym wydaniu wygląda nie najgorzej.
Odnośnie felg - jest oryginalnie, a to bardzo popieram;) Wybić się z tłumu e30 z pozytywnym efektem nie jest łatwo.
Felgi są świetne, ale mam dwa "ale" heh chrom rzeczywiście powinien zniknąć, ale też dołożył bym czarną blendę pod rejestrację bo jest chyba aż za biało.