spojzalem na fotum ktore polecil mi kolega TYMON i takze tam polecaja Collinite dzieki TYMON!!!!tak wiec kupilem juz na allegro 1kg g3 wiec powinno starczyc na kilka lat a do tego dolacze collinite oczywiscie przed zastosowaniem 1 i 2 srodka troszke poczytam aby nie popelnic bledow a jak cos to popelnic ich jak najmniej szczeze mowiac najbardziej obawiam sie zostawienia sladow po gabce na karoserii auta co do gabki wybiore ta srednia
zastanawiam sie tylko czy beda to widoczne efekty poniewaz moja bmka jest w kolorze dakar gelb kolor typowy m power zółty akryl
Trzeba było kupić co najmniej dwa rodzaje pasty.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
heee MAJSU kryzys jest najpierw zrobie porzadek g3 a nastempnie nablyszcze woskiem i to powinno wystarczyc sa to 2 markowe dobre produkty wiec szkoda kupywac 10 produktow i dochodzic na wlasnym aucie metoda prob i bledow czy dany produkt jest ok
heee MAJSU kryzys jest najpierw zrobie porzadek g3 a nastempnie nablyszcze woskiem i to powinno wystarczyc sa to 2 markowe dobre produkty wiec szkoda kupywac 10 produktow i dochodzic na wlasnym aucie metoda prob i bledow czy dany produkt jest ok
proszę "KUPOWAĆ", nie "KUPYWAĆ", niech BMW nie kojarzy się z wioską i brakiem wykształcenia.....
Kup jeszcze cos do usuwania rys, wosk bedzie dobry do zabezpieczenia lakieru, ale nie do końca usunie mikro rysy po g3. Niestety przy tej pasnie latwo zrobic hologramy. Mysle ze mleczko np Poorboya da radę. Poorboy's SSR 1 lub 2 Super Swirl Remover.
Ja się mało znam, ale ponoć g3 to pasta grubościerna, po której należy zastosować pastę wykańczającą. Po samej g3 mogą zostać ślady polerowania, gdyż jej ziarna nie dadzą rady zrobić idealnie gładkiego lakieru na "szkło".
Ja się mało znam, ale ponoć g3 to pasta grubościerna, po której należy zastosować pastę wykańczającą. Po samej g3 mogą zostać ślady polerowania, gdyż jej ziarna nie dadzą rady zrobić idealnie gładkiego lakieru na "szkło".
Otóż to, zapewne narobi się trochę hologramów.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Jesli juz farecla to g3 => g6 => g10 i wtedy mozna myslec o wosku
[ Dodano: 2010-02-02, 14:47 ]
piotrbmw4 napisa/a:
gdy sie patrzalo na golfa w sloncu i pod kontem widac bylo paski szerokosci tej ze gabki wiec samochod ladnie wygladal ale w cieniu bo na sloncu bardziej przypominal zebre
valdi80 napisa/a:
Po samej g3 mogą zostać ślady polerowania, gdyż jej ziarna nie dadzą rady zrobić idealnie gładkiego lakieru na "szkło".
[ Dodano: 2010-02-02, 14:47 ]
Majsu napisa/a:
Otóż to, zapewne narobi się trochę hologramów.
Ostatnio zmieniony przez uki 2010-02-02, 14:49, w caoci zmieniany 2 razy