moglby mi ktos napisac co wchodzi w sklad dozownika i tempomatu moze byc nawet na priv
Zbiornik oleju, w zakrętce zbiornika jest miarka, taki mini bagnet
Pod spodem zbiornika jest centralka sterująca w plastikowej obudowie, jedną końcówke wpinasz w pompke oleju która jest juz w zbiorniku, przykręcasz mase pod kierownicą i wpinasz się chyba 2 kablami w wiązke "check control" dokładnie w przewody od poziomu oleju
Jeszcze powinieneś bagnet oleju z wężem który będzie podłączony do pompki, olej jest wpuszcany właśnie przez bagnet, poszukaj na forum bo dawałem zdjęcia kompletu (bez bagnetu)
Ale gdyby to był towar dostepny od ręki, nie byłby rarytasem i tyle by nie kosztował.
A te lampy, to właściwie teraz standart w tuningu E30, sądząc po galerii i przerobionych lampach na BH i MHW.
A ori zamontowanych i tak jest mało, bo ich po prostu jest mało
Ale gdyby to był towar dostepny od ręki, nie byłby rarytasem i tyle by nie kosztował.
A te lampy, to właściwie teraz standart w tuningu E30, sądząc po galerii i przerobionych lampach na BH i MHW.
A ori zamontowanych i tak jest mało, bo ich po prostu jest mało
Mało to jest M3 E30 w Polsce a nie lamp kolego. Żaden rarytas tego typu lampy.
Ja sprzedałem ostatnio dekiel Schnitzera do M20 za 900zł i nawet nie dawałem ogłoszenia nigdzie Wspomniałem tylko kiedyś gdzieś na forum że taki mam i chętny sam się odezwał.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
MHW szukałem w Niemczechi słyszałem, że może gdzieś w magazynach jeszcze mają, a MHW już ich nie ma w swojej ofercie.
Blach Hella nowe owszem, nawet w Polsce niedawno były do kupienia za 1400 zł w pudełku.
Pomg: 3 razy Doczy: 19 Mar 2007 Skd: Borken DE / Warszawa
Wysany: 2010-04-20, 10:41
Przyznaj sie- chcialbys je kupic tylko kasy nie masz
Dla tego ogloszenia powinno sie wogle nowy temat zalozyc, bo tak:
- cena 700zl to wielka okazja
- gosciu ma duzo pukntow PAYBACK jak na takiego mozga
- uzywa slow z marsa w tytule oglosznia "cult"
Wkleje tresc ogloszenia zeby bylo dla potomnych
"posiadam do sprzedania niepowtarzalne kołpaki,dekle do bmw pasują na koło blaszane o rozmiarze ,14, cena dotyczy kompletu 4sztuk kołpaki w stanie bdb prezentują się lepiej niż nie jedne felgi z epoki .mozliwość zakończenia aukcji przed czasem więcej info pod nr tel 798722693 felgi są wykonane z chromu i niklu
kołpaki bmw chrom cult rarytas e21 e30 e36 inne "
-"na kolo blaszane" (rozumiem ze jak kolo, to tez opona(kolo=opona+felga, tudzież kołpak ), blaszana??)
-prezentuja sie lepiej niz nie jedne felgi z epoki, jasneeeeeeee..........
[ Dodano: 2010-04-20, 10:45 ]
ja to bym kupil, ale jak ukradna??
To pozniej nie znajde, bo kto je rozpozna??
MISTRZ
[ Dodano: 2010-04-20, 10:47 ]
MAJSU napisa/a:
Ja sprzedałem ostatnio dekiel Schnitzera do M20 za 900zł i nawet nie dawałem ogłoszenia nigdzie Wspomniałem tylko kiedyś gdzieś na forum że taki mam i chętny sam się odezwał.
ale napisz jak to bylo z tymi paskami, bo ja z krzesla spadlem jak mi opowiadales
adidas fan??