Wysany: 2010-01-20, 22:04 Ciekawe BMW spotkane na drodze
Szukałem takiego tematu bodajże 6 stron wstecz, i nic nie znalazłem więc zakładam...
Proponuję wrzucać tutaj ciekawe BMW upolowane "na drodze" - może Wasi znajomi mają jakieś ładne sztuki a nie czują potrzeby bycia na forum? Pokażcie ich auta, wydaje mi się że inni chętnie popatrzą
Oczywiście proponuję, żeby wklejać tutaj zdjęcia tylko ŁADNYCH BMW, do wieśniackich jest już temat
No to zaczynam - oryginalna Alpina B10 znajomego z osiedla, na codzień mieszka w Anglii, jednak czasem wpada tym cacuszkiem na "stare śmiecie". Auto w przecudnym stanie, a wnętrze... można się tylko rozpłynąć
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2010-01-24, 20:01, w caoci zmieniany 2 razy
Ja kilka lat wstecz jechałem do Planicy na skoki Małysza i z powodu że choruję na 325iX to prawie przez calą Austrię miałem gębę przyklejoną do szyby autokaru tyle ich tam śmigalo.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2010-01-25, 11:21
coś ode mnie... 2008rok, ASO BMW Sikora parking, ładna ósemeczka, niebieska w środku czarne wnętrze skórzane tak jak auto z niebieskimi wstawkami...
zeszły rok, Wrocław, przyjechaliśmy po 325iA e30 dla Robala, przed kamienicą sprzedającej takie śliczne cabrio, wnętrze obszyte nowymi bananowymi skórami, fajne koło i kolor
po udanej transakcji, tankowanie na stacji, a tu taki przepiękny Jaguar V12 cabrio, gość niestety mniej wiedział o aucie którym jeździ niż ja, jak go zagadnąłem
Wrocław pożegnał nas takimi dwoma egzemplarzami T-34
jeszcze po drodze było wrocławskie ASO BMW, ale tam z ciekawostek było tylko Porsche cabrio, nie będę już zaśmiecał tematu innymi markami...
kiedyś Wrona wysłał mi zdjęcie takiej M3 e30 spotkanej gdzieś w drodze, jak jechali z Bobem po auto, fajne!
ps.wszystkie foty z telefonów, przez to jakość, "taka se"
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...