Sosen - hej!!! no wlasnie zbroje sie na sezon - zamierzam wystartowac we wszystkich zawodach organizowanych przez SSS i przez zespol z Wyrazowa )
A Ty jak?? slyszalam ze pozbyles sie autka...
nie nie, nie sprzedałem sprzętu i w przyszłym roku gdzieś tam się pojawię, ale sytuacja głównie zależy od monety
pozdrawiam i do zobaczenia
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Pomg: 5 razy Doczy: 06 Mar 2007 Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2010-01-04, 22:00
Sosen napisa/a:
nie nie, nie sprzedałem sprzętu i w przyszłym roku gdzieś tam się pojawię, ale sytuacja głównie zależy od monety
pozdrawiam i do zobaczenia
nie zawiedz wiernyh fanow Lukaszu
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Sosen - no taaaaak.. jak moglam uwierzyc plotkom???? na wlasnej d... sie jeszcze nie nauczylam.. no to suuuuper! Do zobaczenia!!!! :):)
Tymon - who knows?... hehehe trzeba miec fantazje i jaja jak to powiedzial 528_driver
Kamil - chyba nie bedzie najmocniejszy.. chyba.. nie jestem pewna. Wydaje mi sie, ze bedzie kilka jednostek powyzej 500KM. Ale niewatpliwie dzikus bedzie jednym z mocniejszych driftowozow
Pomg: 5 razy Doczy: 06 Mar 2007 Skd: Essen (Rzesza)
Wysany: 2010-01-04, 22:07
qrde bede musial obejrzec bestie w akcji....bede kciuki trzymal....za dwoje teraz.......eh jak dobrze ze 2 lapy mam
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2010-01-04, 23:00
Cześć Karola! Miło że zawitałaś w nasze skromne progi!
No i fantastycznie że W KOŃCU POLSKA MA DRIFT (przepraszam za wyrażenie) LASKĘ W PEŁNEJ KRASIE!
Życzę powodzenia, a przede wszystkim bezawaryjności!
Pełną! HEJ!!!
Ja od siebie napisze tyle że jeżeli chodzi o moją dbałość o to co ori to jest baaardzo duzy minus za motor! Ale że to driftowóz i żądzi się całkowicie innymi prawami niż zwykłe auto do jazdy po ulicach to OGROMNY plus za wpakowanie czegoś co teoretycznie wogóle w BMW nie ma racji bytu! Widać udało się i nawet jeździ! Będzie zamiatać niezle! Czekam z niecierpliwością na fotki po poszerzeniu auta! Wielkie gratulacje za podejście do tematu i szacuneczek z mojej strony!
Silnik zgadza się może nie fajny, bo nie Bmw, ale zgadzam się z Twoimi słowami Karola.
Widziałem fotki jakiś czas temu robią wrażenie. Gratki i życzę udanych dalszych postępów z autem i sukcesów. Wszystko ładnie pięknie oprócz jednego minusa. Jesteś zajęta! (wiadomo w jakim znaczeniu .)
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2010-01-04, 23:37
Cześć Karola!
Konkret projekt! Zresztą mówiłem Ci to jak rozmawialiśmy na bemowie w maju (na ćwiartce)
Jak dodawałem gazu na LS1 to był orgazm ciekawi mnie jak jest teraz...
Pozdrawiam I powodzenia życze!
Paweł.
P.S.
Piękny odjazd wtedy w bemowie zrobiłas tylko czemu sie ochrona czepiała...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ostatnio zmieniony przez KORDI 2010-01-04, 23:38, w caoci zmieniany 1 raz
Niektorzy troszke przesadzają z opiniami negatywnymi, przeciez to nie bedzie klasykiem... wyluzyjcie:)
Super projekt podoba mi się Bardzo uwielbiam takie projekty, bo sam kiedys mialem ale.. Polaka z sercem Japończyka:D super sprawa:D
Jestem pelen podziwu i jakbym mogł, to bym się chyba oświadczył, hehe
pozdrawiam
_________________ wszystko można...ale nie zawsze wypada.
Apropos silnika, moim zdaniem w tej kat. nie liczy się już nic tzn. samochód do driftu to samochód do driftu bez podziału na marki, modele itd. itp. ma być tak zrobione by dobrze jechał bokiem
A ja bym z miłą chęcią śmigał E30 z big blokiem po ulicach.
Piękne auto koleżanko
Ale wolałbym latać pojazdem , w którym ten silnik montowany był fabrycznie Vette to moje marzenie
Ostatnio zmieniony przez valdi80 2010-01-06, 00:00, w caoci zmieniany 1 raz
Coś mi się wydaje, że szykuje się niezła rywalizacja pomiędzy "pomarańczowo-czarnymi" i "różowymi" kibicami. A czy większa koszulka dla mnie (taka na szóstkę) znajdzie się? Czy nie?