Siema.
Po wakacjach chciałbym swoje pierwsze autko kupic a mianowicie e30
Bedzie miał ktos jakas na sprzedaz? bo najlepiej jakbym od jakiegos forumowicza kupił, zeby pewna była. kasy na autko mam max 5000zł
Do uzytkownikow e30:
1. Czy warto kupic e30? Jakie koszty musze poniesc na starcie?
2. Czy wiecej w Nia włoze niz bedzie sie to opłaciło?
3. Silnik mysle, ze 1.6, wiekszy mi nie potrzebny, jak sie sprawuje? Jak z trwałoscia? Awaryjnoscia?
i ogolnie jakies opinie na temat uzytkowanych e30 mile widziane.
pozdrawiam.
Pomg: 3 razy Doczy: 07 Maj 2007 Skd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wysany: 2009-12-27, 01:37
Wszystko jest na forum. Jeśli zakup planujesz dopiero po wakacjach to jestem bardziej niż pewien że zdążysz się wszystkiego dowiedzieć szukając na forum.
ja mam, ja mam, juz mogę oddac, nawet niemusis zczekac do wakacji:D czerwonego trumniaka na bialych alpina look 15:) nawet za 4tys tyle ze oc mi wyszło hehe i poczeka sobie do lepszych czasow:D
_________________ wszystko można...ale nie zawsze wypada.
ale tylko w trumniaku masz pewnosc ze będa 4 tarcze, abs i gruba laga z przodu w standzie no i sztywniejsze ponoc...plotki chodza ze podłoge maja cos jakby podobnego lub swpolnego do/z cabrio.. ale moge się mylic wiedza na ten temat słaba u mnie.. no i ile powietrza mozesz wozic za plecami hehe..a odpowiadajac na twoje pytania, kupilem auto rok temu i nie włozylem do niego złotowki oprocz oleju filtra ale to grosze,,, a jezdzilem codziennie miasto-wiocha, i czasami do rodzinki po 200km w jedną..i się samo nic nie popsulo... jedynei co zepsulem to złamalem wkładkę zamka... i musze otwierac z pasazera, i czasem swieci kontrolka abs ale to dlatego ze rozne profile na przodzie i na tyle i przy pewnych sytuacjach moze swirowac..
stasiekBMW napisa/a:
2. Czy wiecej w Nia włoze niz bedzie sie to opłaciło?
czasami tal to juz jest...jak niektorzy kupują fele za 3tys a samochod za 2,500 to się mija z celem:D:D no ale bmw to choroba...złagodzisz objawy ale nei wyleczysz.. wiem bo sam choruje...
nawet jakbym miał wolne 30 tys to bym wszystko w auto włozył...:D najlepiej do schowka zeby nikt nie ukradł:P
_________________ wszystko można...ale nie zawsze wypada.