czy zauważyliście ze ostatnio Mr. Kornacki po raz kolejny nad wyraz pochlebnie wyraza sie na temat BMW . w ostatnim Moto On testował X6 hybryd i był zachwycony , przy okazji wspomniał ze jest zakochany w M6 .
czyżby ktos z nim porozmawiał
jakis czas temu w zakupie kontrolowanym kolo chcial kupić sportowy wózek i miedzy innymi bylo czerwone M e46 ktore nota bene wygrało odcinek i zostalo chyba kupione z tego co pamietam
i jak doszlo do tej M-ki po kilku furach to bylo widać w jego wypowiedzi, że nie jest mu obojętna ta marka
Widocznie coś jest w tej marce , skoro ma tylu zwolennikow a czasami wrecz fanatykow.. ja sam juz nie zamierzam się przesiadac na inne wynalazki autopochodne.
BMW jest zawsze takie samo.... NAJLEPSZE!
_________________ wszystko można...ale nie zawsze wypada.
tak , tylko ze na "poczatku" działalnosci Pan Kornacki przy kazdej nadazającej sie okazji dość jednoznacznie sie okreslał jako zdecydowany przeciwnik BMW, zresztą był chyba taki temat załozony swego czasu . i teraz zastanawiam sie czy ktoś z "nas" "pogadał" z nim i dla tego teraz tak czule opowiada o swoich "przygodach"
Moze sie przekonal do tych aut pojezdizl troche i zmienil zdanie.
Wiekszosc ludzi kieruje sie dalej stereotypami. Przyklad mojego ojca:
duzo pali drogie czesci i wogole duzo innych rzeczy. Kupielm pojezdzil iS potem e34 zmienil zdanie. a jak sprzedalem e34 to dostalem zjebke ze moglem mu sprzedac.
Jedni wola mercedesa inni fiata a jescze inni BMW zalezy co kto lubi .
Eee tam.. ... BMW to nie tylko zbiór nakretek , podkłądek, uszczelek i tłoków.. ta marka jest juz kultowa i nadal ma swój styl i klase.. inni moga się uczyc a Koreańczycy moga tylko skopiowac...
Eee tam.. ... BMW to nie tylko zbiór nakretek , podkłądek, uszczelek i tłoków.. ta marka jest juz kultowa i nadal ma swój styl i klase.. inni moga się uczyc a Koreańczycy moga tylko skopiowac...
wyraz "kopiowac" nie ma się nijak do linku... a faktycznie, moze zle się troszkę wyrazilem.. chodzilo mi bardziej o wzorowac niz kopiwac... moim zdaniem auta z dalekiego wschodu niewiele juz se roznia od aut europejskich... albo ja źle kombinuje i to auta europejskie zaczynają przypominac azjatow... forum bmw wiec nie bede wymieniał innych marek bo to nie istotne
wyraz "kopiowac" nie ma się nijak do linku... a faktycznie, moze zle się troszkę wyrazilem.. chodzilo mi bardziej o wzorowac niz kopiwac... moim zdaniem auta z dalekiego wschodu niewiele juz se roznia od aut europejskich... albo ja źle kombinuje i to auta europejskie zaczynają przypominac azjatow... forum bmw wiec nie bede wymieniał innych marek bo to nie istotne
Mają trafiać w gusta Europejczyków bo to dobry rynek zbytu tak jak nowe Beemki mają trafiać w gusta Amerykanów a nie rodziny Schmidtów z Kolonii.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
patrz jacy to sa dobrzy ludzie , robią coś dla innych...;) gdyby robili cos pod swoje gusta rynek motoryzacyjny wyglądałby o wiele zacniej... amerykanie niee robia tylko dla nikogo choc nie lubie ich mentalnosci to auta robią dla siebie i mają nowe wcielenia super samochodow... a my niet.. ,, ale temat popłynął a miało byc o szanownym redaktorze Kornackim:D powiem ze na początku program jaki prowadził meni nei zachwycił ale z biegiem czasu stął się coraz ciekawszy.. byc moze dlatego ze wczesniej wspomniane podejcie redaktora do pewnej marki się zmieniło heh, pozdrawiam..
Ja myślę żę Pan Kornacki nie ma już takiego parcia na szkło.
Zauważcie że nie tylko zaczął doceniać BMW ale także przestał szydzić z niektórych osób w zakupie kontrolowanym (co wcześniej miało miejsce-jakieś docinki, podteksty etc.)
Opcje są mnie więcej 3:
1.dostał zj*bke odgórnie i już nie ma samowolki w programach przez niego prowadzonych
2.BMW dało do testów auto za grube siano więc wymagali aby pochlebnie się wypowiadał (ale akcja z M3 w zakupie kontrolowanych to z lekka przekreśla)
3.tak jak pisałem parcie na szkło ustało i stał się normalnym człowiekiem który docenia specyficzne walory niektórych aut
Ja myślę żę Pan Kornacki nie ma już takiego parcia na szkło.
Zauważcie że nie tylko zaczął doceniać BMW ale także przestał szydzić z niektórych osób w zakupie kontrolowanym (co wcześniej miało miejsce-jakieś docinki, podteksty etc.)
Opcje są mnie więcej 3:
1.dostał zj*bke odgórnie i już nie ma samowolki w programach przez niego prowadzonych
2.BMW dało do testów auto za grube siano więc wymagali aby pochlebnie się wypowiadał (ale akcja z M3 w zakupie kontrolowanych to z lekka przekreśla)
3.tak jak pisałem parcie na szkło ustało i stał się normalnym człowiekiem który docenia specyficzne walory niektórych aut
1. To są zmiany zmiany programowe w stacji.
2. - BMW nawet jeśli wydawałoby dużą kasę w TVNie (a tak nie jest) to nie miałoby jakiegoś ogromnego wpływu na treści redakcyjne.
3. - patrz punkt 1
A co do wzorowania/kopiowania. Tym zajmują się chińczycy, nie koreańczycy.
Postaw ich obok siebie i karz mi wskazac 3 roznice....Się nie da!:) wiem tylko ze jedni wpieprzają ryz a drudzy kluski.. - nie mylic z makaronem
PS. nie jestem nietolerancyjnym rasistą... AZJATKI LUBIE:D
[ Dodano: 2009-12-23, 00:31 ]
sorki za wyzej popełnione błedy.. ale pochodnia mi zgasła w stodole.. i mi słabo rzutnik na wrotach obraz pokazuje...
tak na marginesie zrobmy sondę.. Kto usłyszał na własne lub pożyczone uszy zła opinie, ze oryginalne BMW jest brzydkie? reka w gorę!
Postaw ich obok siebie i karz mi wskazac 3 roznice....Się nie da!:) wiem tylko ze jedni wpieprzają ryz a drudzy kluski.. - nie mylic z makaronem
PS. nie jestem nietolerancyjnym rasistą... AZJATKI LUBIE:D
Pojeździj trochę kolego po świecie to się nauczysz odróżniać. Z Azjatek zdecydowanie Filipinki mmm mmm mmm
waldziu22 napisa/a:
tak na marginesie zrobmy sondę.. Kto usłyszał na własne lub pożyczone uszy zła opinie, ze oryginalne BMW jest brzydkie? reka w gorę!
No takie E60 czy E65 rzeczywiście piękne samochody...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !